
SYKSYN MAKUJA: SAVUPOROKEITTO
Pitkästä aikaa makujen maailmassa. Tein tänään pikalounaaksi jotain niin hyvää, että sillä voisi aloittaa juhlavankin päivällisen. Ilolla jaan tuon itse säveltämäni ohjeen tässä samantien. Superhelppo.
Mrs Jonesin savuporokeitto
tarvitset:
-1 rasia Koskenlaskija-sulatejuustoa, makuna savuporo
-1 prk ruokakermaa ( itse käytin valkosipulilla maustettua)
-1 makea sipuli
-sipulinvarsia pilkottuna
-1 pakkaus kylmäsavuporoa viipaleina tai rouheena
-mustapippuria
Kuullota pilkottu sipuli ja sipulinvarret padassa tai kattilassa. Lisää Koskenlaskija-juusto ja ruokakerma. Lisää pieneksi pilkottu kylmäsavuporo. Sekoita ja kiehauta. Anna muhia pienellä lämmöllä 15 min. Mausta pippurilla.
Muubsin musta kulho ja muki Living24/7 nettikaupasta. Harmaa pellavainen keittiöpyyhe Balmuir.
Kiitos reseptistä! Meillä on tehty tätä leipää tällä viikolla kolme kertaa, joka kerta hieman eri jauhoseoksella (vaalea-, tumma- gluteeniton jauhoseos ja riisijauho) ja aina on tullut maukas ja ihanan rapea leipä.
Kiva kuulla, että reseptistä on ollut iloa! Ja hienoa, että erilaiset kokeilut ovat myös onnistuneet - se kannustaa meitä muitakin testaamaan erilaisia versioita. - Arja
Otin pataleivän ohjeesi talteen viime viikolla ja tein leipää ensimmäisen kerran viime viikonloppuna. Tänä aamuna paistoin taas pataleivän... ja huomisaamuna uuniin menee jälleen uusi versio. Tämä on kerrassaan loistava ja toimiva ohje, ja vieläpä erittäin nopea ja helppo! Kiitos, että jaoit ohjeen!