Kirjoitukset avainsanalla black

 

Musta on Mrs Jonesin suosikkiväri. Petasin mustat Langon pellavalakanat meidän sänkyyn ja oli pakko napata muutama kuva. Mustia lakanoita on aika vaikea löytää ja vaikka ne ovat nousemassa petaushitiksi, on saatavuus vielä haastavaa. Mrs Jonesin valikoimassa on tämä Langön pellavapussilakana ja tyynyjä, valitsin itse Pantonen värikartalta  tämän mustan sävyn ja olen tosi tyytyväinen tuotteeseen.  Sain vinkin että myös H&M Home olisi ottanut valikoimaan melkein mustaa harmaata pussilakanaa. Usein multa kysytään että miksi mustaa...ei liity mitenkään mieleni mustuuteen, enkä ole goottikaan;-)

Lainaan jostain bongaamaani lausetta: Women who dress in black, live colourful lives. Kivaa viikkoa sulle! 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs Jones törmäsi Nadja Mini Helmisen (MamaMini-blogin pitäjän) ihanaan kotiin ruotsalaisen Residencen sivuilla. Uskomattoman makea koti, vai mitä? Lainasin muutaman kuvan netistä ja aion kirmata kauppaan uutta lehteä hakemaan. Jutun kuvat Kristofer Johnsson, teksti Michelle Meadows ja styling Lotta Agaton. Ja juttu siis Residencen sivuilla klik. Sitä vaan jäin miettimään että kuinka ihana voikaan olla ihana koti. Ja samalla kamalasti haikailen marmoria omaan keittiöön.  Ja noita seinäpaneleita kotiini...ja vanhan talon tunnelmaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jones valitsi tämän tammikuun inspiroivimmaksi kodiksi, vaikka kuukausi on hädin tuskin puolivälissä. Tämä nyt vaan ON upea. Koti on Ruotsissa ja siellä asuu sisustusliike Lily&Oscarin omistaja Josephine Ekström. Jutun on kirjoittanut Mathilde Rude ja kuvat ottanut Birgitta Drejer. Juttu on julkaistu tanskalaisessa Bo Bodre-lehdessä, klik, josta voit kurkata lisää kuvia ja tekstinkin.

Kommentit (3)

Mirabelle
1/3 | 

Hilpeät harmaatahan tuo on, ja ulkonakin on aivan vitivalkoista. Tuli vähän jauhoinen ja kalkittu olo.

Ria Hafren
2/3 | 

Hyvä Mrs Jones!

Sinä Rakastat MUSTAA! -  Muistaakseni sinulla on jopa Musta Keittiö...??

Haluaisin YMMÄRTÄÄ - Miksi - Rakastat MUSTAA??? - Ja moni muukin sinun lisäksi rakastaa Mustaa nykyään :0(.

Selitykseksi ei riitä: Se on eleganttia. Se on tyylikästä. Se on modernia. - Monien tutkimuksien mukaan Värit kertovat ihmisen mielen/sieluntilasta. Ja ne myös vaikuttavat siihen. - Musta on surun ja masennuksen väri!

Tyttäreni käytti ennen enimmäkseen mustaa ja harmaata. Tyttären syntymän jälkeen hänen vaatteensa ovat yhä enemmän iloista violettia, pinkkiä, turkoosia...

MIKSI Sinä Rakastat MUSTAA??? -  Entä muut mustaa rakastavat?

Haluan-ymmärtää-terveisin.  Ria

Lukija
3/3 | 

"Entä muut mustaa rakastavat?" Itse tykkään mustasta, koska se tuo kontrastia ja ryhtiä sisustukseen, ja on se tyylikäskin. ;) Ei mielestäni yhtään synkkä ja masentava väri - etenkin silloin kun materiaalit ovat miellyttäviä ja valaistus hyvä ja asianmukainen. Mustan rinnalle tosin tarvitaan muitakin värejä, mutta joskus jopa ihan pelkkä musta näyttää hyvältä. Vaaleat ja harmaat sävyt raikastavat mustaa, ja puun sävyjen lämpö korostuu mustan värin rinnalla. Musta on ajaton väri. Niinkuin esimerkiksi valkoinen ja harmaa. Itse pidän kyllä myös muistakin väreistä, mutta kotini on lastenhuoneita lukuunottamatta harmailla, mustilla sekä luonnon sävyillä sävytetty... Tykkään kyllä katsella myös värikkäitä koteja ja sisustuskuvia, mutta oma silmäni lepää näissä sävyissä ja mielestäni oma ympäristö sopivaa pitää itselleen mieleisenä... :) Voihan mieleni muuttua, ja annan luvan sillekin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mrs Jones rakastaa joulua. Mutta...kun meillä työn ansiosta joulun vietto saattaa alkaa kuvauksien muodossa jo vaikka syyskuussa, tulee juhlakausi aika pitkäksi. Oman kodin koristeet laitan esille aika viime tinkaan ja riisun pois jo uudenvuoden juhliin. Paitsi paperitähdet ikkunoista ja kynttilät, joita saa vapaasti tuikkia kaikkialla. Tänä jouluna kynttilät ovat palaneet ahkerasti By Lassenin kynttelikössä, jonka pukki toi Zarrosta. Myös marmorinen tarjotin on aiemmin hankittu sieltä. Mummilasta muistuttava maljakko löytyi Nougatista, kuten keraamiset eläimetkin. Nappasin ruokakaupasta kimpun valkoisia ruusuja ja pyhät mentiin niillä. Jotenkin tuntuu että vuosi ei oikein lähde käyntiin..puuh. Kaikki kuvatkin on vähän vinksallaan;-) Huomenna ehkä rytmi löytyy kun koulutkin alkavat. Kivaa viikkoa sulle ja lupaamani kirjapostaus jo kuvienkäsittelyssä.

P.S. ByRedon tuoksukynttiöitä saa Suomessa Lahdesta, hurmaavasta Petit St. Louis-putiikista. Tämän Cassis Glacén  ( limited edition) nappasin mukaan kuvausmatkalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram