Kirjoitukset avainsanalla Rouva Jonesin kotona

 

Mrs Jonesin päivätyö on sisustustoimittaja ja stylisti. Työni kautta pääsen mitä ihanimpiin koteihin kylään juttua tekemään. Niin kuin nyt tännekin. Marjaanan mahtava kotitalo on ollut perheellä jo 30 vuotta ja lasten kasvettua aikuisiksi Marjaana nauttii talon suurista tiloista. Juhlapyhinä koko 30-henkinen seurue kerääntyy saman pöydän ääreen. Juttu on julkaistu Koti&Keittiö-lehdessä no 10/2015. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mrs Jonesin olohuoneessa tapahtuu kummia...ensimmäiset tauluseinän taulut nimittäin saatiin seinälle. Ja eihän tässä ole kuin vuosi asuttu saneerauksen jälkeen.   Osa on vielä kehystettävänä ja yksi tilaamattakin vielä. Haaveilen myös kuvia lapsista ( Krista Keltasen satumaisina kuvina) mukaan kollaasiin, joka saa kasvaa vaikka viereiselle seinälle. Sohvakin vaihtoi paikkaa nojatuolien kanssa ja BeniOurain matto kaivettiin rullalta siinä toivossa että koiranpentu olisi jo sisäsiisti, Ja onhan se Donna, melkein. Kivaa vuoden ekaa viikkoa sulle. Tulossa myös toivepostaus: suosikkisisustuskirjani. Ihan piakkoin. 

 

Kommentit (1)

Uraäiti
1/1 | 

Vauhdikkaastihan se Donna on jo melkein sisäsiistiksi oppinut =) Taulut on kyllä upeita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin 19. luukusta paljastuu taas ihana suomalainen joulukoti. Kristan perheen Ruskossa sijaitseva koti pukeutuu jouluun kullan ja tuikkeen kautta. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Julkaistu Anna-lehdessä numerossa 51/52 vuonna 2014.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jonesin Joulukalenterin 15.luukusta aukeaa näkymä ihanaan joulukotiin Turussa. Kodissa asuu Elina avomiehensä kanssa. Elina työskentelee Loviisan Aitassa sisustussuunnittelijana. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Juttu on julkaistu viime jouluna Kotivinkissä.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram