Mrs Jones kääntää sivua syyskuulle suurin muutoksin, kaikenlaista kivaa tulossa ja muutoksiakin tapahtuu. Lisää siitä lähipäivinä. Syyskuun ensimmäinen herkku löytyi tanskalaisen Elle Decorationin ( jota ei muuten enää voi tilata erikseen, ilmestyy vain neljästi vuodessa ja muoti-Ellen kylkiäisenä saatavana Tanskasta) nettisivuilta. Koti on tanskalaisen stylistin Camilla Tange Peylecken ja kuvat on ottanut taitava Line Thit Klein. Photos Line Thit Klein via Elle Decoration Danmark.  Mikäs tässä kodissa nyt sitten ihastutti? Klassikkokalusteet yhdisttynä vanhoihin aarteisiin, valoisuus ja kodin raikkaus. Lisää kuvia kanstii kurkkia lehden sivuilta. Kivaa loppuviikkoa sulle, itse olen kuvausmatkalta palanneena kaatunut vuoteeseen rajun flunssan ja kuumeen kanssa. Puuh, syksy tulee ihan kohinalla. Teepannu kuumana siis. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat