Messuvinkki...Vantaan asuntomessut alkavat tällä vikolla ja tässä esimakua kohteesta, jota olen stailannut messuille ja kuvausta varten. Olen tehnyt talosta ( kohde 20A) jutun myös Glorian Kotiin. Tässä muutama hauska räpsy messutodellisuudesta. Kun messut aukeavat, kaikki on toki valmista, mutta vielä kuukautta ennen siirrellään rakennustarvikkeita kuvista. Totuus on se, että kukkamaljakkoa asetellaan kuvaan niin että ikkunan takaa siintävä rakennustyömaan wc-kontti jää piiloon. Hauska oma maailmansa. Ettekä ikinä uskoisi kun näette jutun kuvat!( Kuvat Glorian Kodissa Krista Keltanen. Styling Jonna Kivilahti. )
Ihana talo tästä on tulossa.  Talon asukkaat  Eerika ja Teemu ovat valinneet kalusteet Room21.fi-nettikaupasta. Minä valitsin suurimman osan stailaukseen käyttämistäni tuoteista Room21-nettikaupasta ja  pellavaiset tekstiilit makuuhuoneisiin Balmurilta. Kukat Huiskula.  Ja juttua valmiista talosta  tulossa niin Glorian Koti-lehdessä kuin Mrs Jones blogissa blogiyhteistyön merkeissä.
  Styling Jonna Kivilahti. ja hei, Glorian koti ilmestyi tänään! 

Kommentit (1)

Ihana todellisuus! Kiitos Jonna näistä :) Vielä en ole ehtinyt lehteen tarttua mutta nämä kuvat antavat odottaa jotain todella kaunista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram