Kirjoitukset avainsanalla Room21.fi

 

 

 

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mrs Jones tykkää mustasta väristä ja siksipä valitsin nyt mustia suosikkejani joululahjavinkeiksi. Ja koska taisin jo paljastaa yhden mustan toiveen aiemmin ( ainakin instassa)  päätin koota muutamia vaihtoehtoja kotiin.  Meillä koitetaan hankkia lahjoja tarpeen mukaan, mielummin yksi jota todella tarvitaan kuin monta ihanaa mutta ei ehkä niin tarpeellista. Usein ajoitan jonkun isomman kodin hankinnan joululahjasesonkiin. Ja koska tässä postauksessa on tulossa myös mahtava alekoodi, katselin näitä vähän sillä silmällä että mitä itse toivoisin. Ainakin tuon  Tove Frankin julisteen meinaan tilata ja mustalle String pocketille olisi käyttöä kun kaikki meidän Pocketit vietiin mökille. Bestlitet laittaisin parivuoteen molemmin puolin ja Greid-korin vaikka leluille. Block-kärry olisi kiva apulainen keittiöön ja Ton-tuoleja ei koskaan voi olla liikaa. Rose-naulakko tekisi lopun vaatepaljoudesta vaikkapa makuuhuoneen seinällä.

 

Saat 10% alennuksen tilauksestasi Room21.fi-nettikaupasta koodilla Mrsjonesjoulu. Koodi on voimassa 7.12.-15.12.2015 ja kukin asiakas voi käyttää koodia kertaalleen.

 

Kaikki kuvat Room21.fi/all photos Room21.fi

 

 

 

 

ja tässä linkkejä suosikkeihini:

 

http://www.rum21.se/sv/artiklar/grid-korg-large.html

http://www.rum21.se/sv/artiklar/block-rullbord-svart.html

http://www.rum21.se/sv/artiklar/no-14-stol-svart_rotting.html

http://www.rum21.se/sv/artiklar/string-pocket-svart.html

http://www.rum21.se/sv/artiklar/leather-matta-svart.html

http://www.rum21.se/sv/artiklar/cloth-rack-kladstang-svart.html

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat