Sininen, nyt se tuntuu niin oikealle sävylle. Laittaisin tästä mielelläni kuvien kamat kassiin ja suuntaisin  saareen. Tine K Homen kevätmalliston kuvat ihastuttavat, kurkkaa lisää klik. Suomessa loistava valikoima löytyy Nougatista, klik.  

Himoitsen noita laattoja lattiaksi saaren tulevaan Veg&Able-kasvihuoneeseeni, klik. Talo on jo pystyssä, sisustus ja kasvien valinta alkaa kunhan lämpenee. Ja aivan taatusti tulee juttua blogiin, kunhan itse pääsen saareen käymään. 

Näitä Tine K Homen ihania tunnelmia voi fiilistellä siis heidän sivuillaan tai vaikkapa katalogista, jonka nopeimmat saavat mun Mrs Jones kaupalta vaikkapa. Kivaa viikkoa sulle! 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat