Kirjoitukset avainsanalla lakanat

Kaupallinen yhteistyö Balmuirin kanssa.

 

Mrs Jones on hulluna Balmuiriin, se ei liene salaisuus. Ja blogiani pitkään seuraanneet ( Mrs Jones täyttää helmikuussa kuusi vuotta) tietävät, että suosin Balmuirin lakanoita. Kesällä pellavaa ja muutoin Percale-pellavaisia Maggiore-lakanoita. Ja jee, nyt ne ihanuudet saa myös MUSTANA eli Caviar sävyssä. Maggioreissa on nyt nukuttu jo monta yötä.  Ja ei, mustissa lakanoissa ei nuku mustia unia;-)  Maalasin meidän makuuhuoneen seinän valkoiseksi ( se oli musta melkein kymmenen vuoden ajan) ja nyt mustat lakanat tuntuvat tosi hyvältä valinnalta. Omaan sänkyyni valitsin mustat Maggiore-pussilakanat ( tuplakoko) jotka yhdistin valkoiseen aluslakanaan. Tyynyt ovat Caviar-sävyä ja kooltaan 50X60 cm sekä 60x80 cm. Ihana detalji on tuo tyynyliinan kulmaan brodeerattu B. Kurkkaa lisää Balmuirin nettikaupasta. Ja vink, vink, Mrs Jones blogissa tulossa pian myös Balmuirin huiviarvonta. Kivaa viikkoa sulle! 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs Jonesin tapoihin kuuluu lakanoiden vaihto aina lauantaisin. Rakastan puhtaita lakanoita, erityisesti sitä fiilistä kun illalla pujahdan viileiden, vastapestyjen lakanoiden väliin. Juuri sänkyyn pedatut lakanat ovat Balmuirin uutuudet, Maggiore-puuvillalakanat. Sain mahdollisuuden kokeilla lakanoita yhden työkeikan yhteydessä ja valitsin valkoisen tuplapussilakanan sekä valkoisen aluslakanan. Tyynyliinoina normikokoiset valkoiset ja isommat 60x80 harmaat tyynynpäälliset. Meidän makuuhuoneen musta taustaseinä toimii kuin päätynä vuoteelle. Miten ihanalta puuvillaiset lakanat tuntuvatkaan...koko kesä on nukuttu pellavissa. Tämä on Mrs Jonesin Blogiyhteistyö-  ja samalla vinkkaan: Mrs Jonesilla alkaa pian ihana Balmuir-arvonta, jossa voit voittaa omaksesi Balmuirin Helsinki-kasmirhuivin uudessa harmaan melange-sävyssä. Kivaa lauantaita sulle! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram