Kirjoitukset avainsanalla instagram

 Mrs Jones on hulluna instagramiin. Seuraan satoja tilejä päivittäin. Yksi tähti instataivaalla on Louise Ljungberg, jonka tilillä on mahtavia kuvia osoitteessa louiselj. ( 180 000 seuraajaa) Nämä kotikuvatkin ihastuttavat.  Kuvat lainattu Residence Magazinen sivuilta klik.  (Kodin kuvat Kristoffer Johnsson. Teksti Michelle Meadows. Styling: Anna Mårselius.)

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mrs Jones vinkkaa hauskasta kilpailusta, joka on käynnissä Room21.fi-nettikaupassa. Voit voittaa Decotiquen Le Grand Air-sohvan. Sohva on mallistossa jo valkoisena, harmaana ja sinisenä, mutta kolme uutta väriä on tekeillä. Kaksi on jo päätetty, mutta kolmannen valinnassa voit olla mukana.

Vaihtoehtoina ovat kuvien mallivärit:

1. Midnight velvet 

2. Green Pear

3. Misty Grey

Valitsin oman suosikkini eli sävyn Misty Grey, mutta vaihtoehdot voit kurkata myös Room21.fi-instagramista.

Osallistut kisaan seuraavalla tavalla:

-mene ROOM21.FI ja klikkaa sieltä instagramiin  tai suoraan instaan @ROOM21FI

-ota printscreen-kuva suosikistasi

-jaa se instagramissa tagilla:  #Legrandairmidnightvelvet tai #Legrandairgreenpear tai #Legrandairmistygrey ja @room21fi 

-kerro kuvatekstissä kenen kanssa haluaisit juoda kupin kahvia uudella sohvallasi. Kaverisi voi olla oikea ystäväsi, kuuluisuus, satuhahmo, kuka vaan...kerro miksi juuri hänen kanssaan joisit kahvisi. Paras/hauskin/kekseliäin kahvikaveri voittaa Le Grand Air-sohvan haluamassaan värissä!

Kilpailu on käynnissä ROOM21-nettikaupan sivuilla 12.11.-22.11.2015.  

MRS JONESIN KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram