Kirjoitukset avainsanalla instagram

 Mrs Jones on hulluna instagramiin. Seuraan satoja tilejä päivittäin. Yksi tähti instataivaalla on Louise Ljungberg, jonka tilillä on mahtavia kuvia osoitteessa louiselj. ( 180 000 seuraajaa) Nämä kotikuvatkin ihastuttavat.  Kuvat lainattu Residence Magazinen sivuilta klik.  (Kodin kuvat Kristoffer Johnsson. Teksti Michelle Meadows. Styling: Anna Mårselius.)

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mrs Jones vinkkaa hauskasta kilpailusta, joka on käynnissä Room21.fi-nettikaupassa. Voit voittaa Decotiquen Le Grand Air-sohvan. Sohva on mallistossa jo valkoisena, harmaana ja sinisenä, mutta kolme uutta väriä on tekeillä. Kaksi on jo päätetty, mutta kolmannen valinnassa voit olla mukana.

Vaihtoehtoina ovat kuvien mallivärit:

1. Midnight velvet 

2. Green Pear

3. Misty Grey

Valitsin oman suosikkini eli sävyn Misty Grey, mutta vaihtoehdot voit kurkata myös Room21.fi-instagramista.

Osallistut kisaan seuraavalla tavalla:

-mene ROOM21.FI ja klikkaa sieltä instagramiin  tai suoraan instaan @ROOM21FI

-ota printscreen-kuva suosikistasi

-jaa se instagramissa tagilla:  #Legrandairmidnightvelvet tai #Legrandairgreenpear tai #Legrandairmistygrey ja @room21fi 

-kerro kuvatekstissä kenen kanssa haluaisit juoda kupin kahvia uudella sohvallasi. Kaverisi voi olla oikea ystäväsi, kuuluisuus, satuhahmo, kuka vaan...kerro miksi juuri hänen kanssaan joisit kahvisi. Paras/hauskin/kekseliäin kahvikaveri voittaa Le Grand Air-sohvan haluamassaan värissä!

Kilpailu on käynnissä ROOM21-nettikaupan sivuilla 12.11.-22.11.2015.  

MRS JONESIN KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat