Mrs Jonesin joulukalenterin luukusta 12/24 löytyy lakuja! Kommentoi tähän alle ja voita ihana LAKRIDS by Johan Bulow-pakkaus! Kolme uutuusmakua nyt Mrs Jonesilla.  Arvonta alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 16.12. Klo 23.59

 

 

 

Kommentit (110)

amj

Sain tämän merkin purkkeja taannoin tuliaiseksi Tanskasta – ovat suoraan Lakritsiparatiisista. Uutuusmaut kuulostavat mainioilta.

Matleena

Nämä ovat todella maukkaita lakuja, ostin ho viime vuonna muutaman putelin. Yhdessä illassahan ne hävisi :D Arvonnassa mukana!

Tickler

Bulowin joulukalenteri on tälle kuulle ollut ihan paras! Nuo purkit auttaisivat hyvin kiireisestä alkuvuodesta selviämiseen. Mukana!

Vierailija

Mukana. 😊 Olisi niin ihana päästä maistamaan näitä. Ovat gluteenittomia...niin monta vuotta haaveillut gluteenittomasta lakritsista. 😋💗

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram