Kirjoitukset avainsanalla Theapartmentdk

Mrs Jones kävi Kööpenhaminassa ollessaan The Apartmentissä. Kiitos vinkistä Krista, mahtava paikka. The Apatment on asunto, kuin koti, mutta kauppa. Kuin suuri ja moderni showroom, jonka kaikki tuotteet ovat myynnissä. The Apartment on avoinna muutamana päivänä viikossa ja nettikauppana aina. Valikoima on huikea, klassikkoja ja uutta muotoilua. Todella tasokas ja mielenkiintoinen twisti. Ainoa kurjuus on tosi kova hintataso, itse en raaskinut hankkia mitään. Haaveissani olisin pakannut ostoskassiin sohvapöydän ja Flosin Snoopy-lampun alkuperäisessä värissään oranssina tai vihreänä ( niitä ei muuten saa mistään muualta, Flos valmistaa sävyjä vain The Apartmentille) Ja voi mitä mattoja. Marraskuun RUM lehdessä oli juttu The Apartmentistä, jos lehti sattuu sulla olemaan. Lisää ihanuuksia myös the Apartment instagramissa. Täällä kannattaa käydä seuraavalla Köpiksen reissulla, sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat