Kirjoitukset avainsanalla lifetyleblogi

 

Mrs Jones on pyöritellyt keittiöitä päässään. Oma keittiö on hallussa mutta olen apuna yhdessä keittiöremontissa kaveripiirissä. Mustaa, valkoista ja ripaus harmaata. Kun keittiö on aika pieni, kannattaa miettiä tarkkaan miten kaapit sijoittaa. Löysin tämän ihanuuden tanskalaisesta Bolig Magasinet-lehdestä, klik.  Kuvat Tia Borgsmidt. Liian modernista en itse tällä kertaa innostu, tässä oli sellaista hauskaa boheemia säväystä. Kivaa torstaita sulle! 

ja se muuta kivaa jonka otsikossa mainitsin:

MRS JONES BLOGI täyttää 5 vuotta ja sen kunniaksi tulossa oma postaus ja arvonta, mutta ennen sitä ehdit mukaan Mrs Jonesin Please Jeans- arvontaan Mrs Jonesin kaupan facebook-sivulla. Arvonta on käynnissä vielä huomisen päivän.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat