Kirjoitukset avainsanalla anouk studio

Esittelyssä: ANOUK STUDIO

Kotimainen yritys Anouk Studio syntyi perustajan omasta tarpeesta saada kohtuuhintaista taidetta seinilleen.  Ihan mahtava idea. Mallisto uudistuu neljästi vuoden aikana ja nämä posterit valitsin uusimmasta eli Spring-mallistosta.  No mikä tämä Anouk Studio sitten on?


Näin kertoo firman perustaja: Anouk Studion idea lähti jalostumaan omasta tarpeesta. Muutin uuteen kotiin tyttäreni kanssa reilu vuosi sitten ja törmäsin jälleen ongelmaan; halusin taidetta, mutta minulla ei ollut taloudellisesti varaa siihen. Saatavilla ei ollut julisteita, jotka olisivat täyttäneet toiveeni. Pohdin, että on varmasti muitakin ihmisiä, joilla on sama ongelma. Siitä hetkestä syntyi idea Anouk Studion perustamiseen. Anouk Studion ideana on mahdollistaa nykytaiteen osto mahdollisimman monelle siitä kiinnostuneelle. Haluamme myös tarjota taiteilijoille uuden ansaintamallin ja siitä syystä 50% voitto-osuudesta menee taiteilijoille. Eettisyys ja ekologisuus ovat myös pääarvojamme. Julisteet on tehty 100% kierrätetystä paperista ja ne tulostetaan tilausten mukaan, jotta hävikkiä ei syntyisi. Kaikki tuotanto on myös meitä lähellä: painotalo on naapurissamme sekä Suomessa valmistettavat Premium kehykset. Standard kehykset tehdään käsityönä Virossa.

Anouk Studion vuosi koostuu neljästä mallistosta: WINTER, SPRING, SUMMER ja AUTUMN. Jokaiseen mallistoon valitaan 4-8 taiteilijaa ja jokaiselta 1-5 teosta. Kutakin julistetta painetaan rajattu kappalemäärä, joten posterit ovat  limited edition. Anouk Studion toinen mallisto, SPRING 18,  on julkaistu 1.4. Taiteilijat, jotka ovat mukana mallistossa ovat Ignacio Giovine Silva (Chile), Hanna Perälä (Suomi), Aimee Moy (Australia), Saija Starr (Suomi), Charlotte Taylor (UK) ja Meeri Koutaniemi (Suomi). 

 

 

lainasin infoa myös yrityksen omalta sivulta:

Anouk Studio is a Finnish webshop focused on contemporary art  and a concept that produces quality contemporary art posters in co-operation with artists. Our goal is to develop contemporary art and give everyone a chance to have contemporary art in their home. With contemporary art posters, we give as much value as we can to the original work by using quality paper. Flat plate printing gives a final touch to the best possible quality. Our values are sustainable development, contribution of art and artists and the development of contemporary art.  That is why our posters are printed on 100% recycled paper and our frames are made from Finnish pinewood.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram