Kirjoitukset avainsanalla homevialaura

MY WORK: HOME VIA LAURA

( tähän alkuun selvennykseksi että MY WORK postauksen alussa viittaa siihen, että olen sisustustoimittajana tehnyt kyseisen jutun lehteen, joka julkaisussa mainitaan. Kohteiden sisustussuunnittelu on useimmiten perheen omaa osaamista tai erikseen mainitun ammattilaisen kädenjälkeä. Tästä tuli kyselyä Talo Markki postauksessa ja haluan tätä selventää. En yritä ottaa sisustussuunnittelijan kunniaa, ellen ole sitä tehnyt. Tämän kohteen sisustussuunnittelun on tehnyt Laura.)

Pääsimme ihanan Lauran kotiin tekemään juttua suositun bloggaajan omasta pesästä. Home via Laura-blogia seuraavat tietävätkin että jutun kuvauksen jälkeen taloon on tullut vauva<3. Juttu on julkaistu Koti ja Keittiö-lehden numerossa 1-2/2016. Kuvat Krista Keltanen. Sisustustoimittaja Jonna Kivilahti. Lauran blogiin, klik. Lauran instagramia voit seurata @homevialaura. 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat