Hei perjantain toivotukset sullekin!

Perjantaille osui kirjoituspäivä ja työhuone on kotona, joten aamu ei ollut ihan niin hektinen kuin kuvauspäivinä. Huomasin tuossa pedatessani että innostukseni eläinkuoseihin elää vahvana.  Chattwall&Jonssonin seepratyyny sai kaverin, kun löysin toisen samanlaisen Munkkiniemen Annimasta ( jossa suosittelen käymään, ihana sekoitus uutta ja antiikkia ja suosikkini jo ajalta jolloin asuin Munkkiniemessä)  Mahtava silkkinen kimono on muutaman kesän takainen hankinta Tales of Rebels-brändiltä.  Muutama sana marmoripöydästä: suunnittelin sen Honkarakenteen Honka Ink-messutaloon viime keväänä ja messujen jälkeen sain mallikappaleet testiin kotiini. Toinen pikkupöydistä on mitä oivallisin yöpöytä. Marmorin ja rungon valmisti Loimaan Kivi.  Pellavalakanat Balmuir ja peitteet sekä tyynyt Joutsen Finland. Nyt tekstien kimppuun, hauskaa viikonloppua sulle.

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat