Mrs Jones on saippuahullu. Ja sen lisäksi jaksan tämänkin ikäisenä vielä innostua siitä että sana SAIPPUAKAUPPIAS on sama toisinkinpäin. Halvat on huvit, mutta saippuat on silti ihania. Nougatiin saapui TangentGC ( tuo GC on lyhenne Garment Care-sanoista, sillä Tangent on aiemmin ollut erikoistunut juuri noihin vaatteiden pesuaineisiin ja ihaniin pyykin huuhteluaineisiin, joita olen jo ainakin instan puolella ehtinyt kehua) käsisaippuat ja näitähän oli heti pakko päästä testaamaan. Myönnän, saippuakokemukseni on pitkä ja laaja, olen testannut about kaikki. Nyt tykkään kovasti Aesopin käsisaippuoista, Mustan minttu-kookos ón ikisuosikki sekä Lilla Bruketin Mörk Vanilj  toki myös. Enkä pärjäisi ilman Tine K Homen mandariinintuoksuista käsisaippuaa. Keittiössä mulla on kotimaista Osmian kookosta ja sen hankin hallin ihanasta Kämppä-putiikista.  Mutta Tangentista vielä: ihanan eleetön ilme noissa pulloissa, vaihtelua viimevuosien tummiin purtiloihin. Sopii vallan hyvin meidän mustavalkoiseen kotiin.  Nougatista näitä siis saa, klik.  Mikä on sun lempisaippua? 

 

 

Kommentit (2)

Mrs Jones
Liittynyt27.8.2015
4/2 | 

Laura moi
Tuoksut on tosi kivat, keveät ja vähän erilaiset kuin viime aikoina on ollut tarjolla. Olen jo ihan koukussa näihin kahteen. Hinnaksi muistelen että 25 e

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla