M

Terkkuja Oulusta, ollaan kuvausmatkalla.  Hyvinhän se maanantai alkoi, herätys 04,20 ja aamulennolle. Kaikki hyvin kunnes lentoyhtiö hukkasi kuvaajalle tuiki tarpeellisen jalustan.  Muutaman mutkan kautta saimme lainaan toisen ( kiitos Elina!) ja saimme tehtyä miksi kylille tulimme. Elinan ihana koti on nyt kuvattu ja ennen paluulentoa ehdimme piipahtaa Lifestylenordic sisustusliikkeessä. Onpa hurmaava sijainti ja ihana vanha talo.  Ja valikoima niin Mrs Jonesin mieleen.  Kuvista varmaan ymmärrät miksi.  

 

 

 

 

Kommentit (1)

Elina

Kiitos vielä käynnistä! <3 Kuvissa näkyvästä lumesta ei muuten ole enää jälkeäkään, tänään alkaneet vesisateet veivät talvisen tunnelman mennessään. Onneksi kävitte alkuviikosta kun maa oli vielä valkoinen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat