Kävin kaupunkivisiitillä kesken kesäloman ( tai "loman", teen kyllä saaresta joka päivä vähän töitä)  ja ihastelin Mrs Jones kaupalle saapuneita uutuuksia. Syksyä siis jo kaupalla rekkikaupalla ja mm. nämä ihanat Day Birger et Mikkelsen asusteet: läppärikotelo, lompakko, korupussukka ja meikkipussi sekä kaulakoru. Musta tuntuu värinä niin hyvälle. ( kaupalla myös mahtavan ihana Minimum paitamekko, syksyn muotihitti) Sisustukseen taas kaipaan kamalasti tuota kuparin tai messingin sävyä, jota lehdissä ja kirjoissa vilahtelee varsinkin lamppuina. Johtuneeko siitä että saimme vuoden huollon jälkeen omaan olohuoneeseen perintölampun, joka toistaa noita himoitsemiani metallin sävyjä...kuvia tulossa kunhan saamme piuhat kattoon. Hauskaa viikkoa sulle! Saaressa paistaa nyt aurinko. P.s. Hangon kesäkaupalla kaikkea uutta ihanaa! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram