Mrs Jones toivottaa mahtavaa viikkoa. Kaikenlaista kivaa tapahtumassa  tällä viikolla....
keskiviikkona muuten ilmestyy uusi Glorian Koti, jossa on juttu meidän kesäkodista saaressa.  Aurinko paistaa ja me tehdään vielä kesäkotikuvauksia tämä viikko;-)  Ihana inspiraatiokuva alla on uudesta Residencestä.
p.s. Mrs Jonesin Haukilahden kauppa avoinna tällä viikolla testimielessä klo 11-18 kaikkina arkipäivinä ja lauantaina normaaliin tapaan 11-15. Tänään alennan koko ALAKERRAN ihanuudet tasarahahintoihin: 10 e, 20 e, 50 e ja 70 e. Siis ihan kaikki nyt pois tosi edullisesti, suljemme alakerran ja jo kuukauden päästä aukeaa pop up shop Helsinki Aleksanterinkadulle Balderin taloon, sisustusliike Piirongin kainaloon.  Ja Haukilahden kaupalla on ihan kamalan paljon ihania uutuuksia....lisäksi nyt alkuviikosta tulossa syksyn PLEASE JEANS lähetys sekä Hipaneman uutuudet syksyyn.  Lisätietoa Mrs Jonesin facebookissa.

Kommentit (2)

4/2 | 

Ihana uutinen. Hienoa näinä aikoina, että teet noin rohkeita tekoja. Olet yhdessä Cafe Latte Spritin Leaan kanssa rohkeita upeita aikuisia naisia ja tuotte iloa meille muille.
Laitan sinulle yksityispostia, terkuin Riitta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla