Kirjoitukset avainsanalla stailaus

KIVILAHTIKELTANEN WORKSHOP

GRUNDLAGE, TURKU

HUOM: UUSI AJANKOHTA: LAUANTAI 14.10.2017

KLO 9-18

STAILAUS-KUVANRAKENTAMINEN-VALOKUVAAMINEN

Kaipaatko inspiraatiota? Mietitkö oman brändisi ilmettä tai henkilöbrändisi kuvamaailman rakentamista? Haluatko tuottaa hienoa materiaalia Instagram-tilillesi? Olisiko blogisi kuvallinen puoli päivitystä vailla? Vai haluatko uppoutua kuvanrakentamisen ja stailaamisen maailmaan?

LAUANTAINA 14.10. valtaamme päiväksi Grundlagen upeat tilat. Aivan Aurajoen rannassa, tunnelmallisessa jugendtalossa sijaitseva luovan väen keskus tarjoaa inspiroivan miljöön kurssimme lokaatioksi.

 

 

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

Workshop Grundlage koostuu päivän aikana toteutettavista tehtävistä: kuvattavien osa-alueiden valmistelusta, kuvien ja miljöön rakentamisesta, stailaamisesta, valaisemisesta ja kuvaamisesta. Pohdimme jokaisen tehtävän tueksi esimerkkikuvien kautta sommittelun tärkeyttä, set upiin valittavien tuotteiden valintaa sekä sitä mikä tekee kuvasta toimivan. Osa tehtävistä toteutetaan yksin, osa ryhmissä. Jokaisessa tehtävässä huomioidaan valon kulku kuva-alalla. Päivän aikana opitaan kameran säätöjä ja miten aukkoa sekä suljinaikaa käytetään kuvauksessa.

LAUANTAINA 14.10. tapaamme klo 9 Turussa Grundlagen upeissa tiloissa (Kristiinankatu 1). Ota mukaan KAMERA JA OBJEKTIIVIISI sekä jalusta tai halutessasi voit kuvata myös puhelimen kameralla esimerkiksi instagram-käyttöön sopivia kuvia.

Kurssin hinta 490 e (sis.alv) sisältää opetuksen ja niin yhdessä kuin yksitellen toteutettavat tehtävät päivän aikana sekä aamupalan, lounaan sekä päiväkahvin. Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteet ilmoittautuessasi kurssille, kiitos.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse krista@kristakeltanen.com 

Kerro meilissä
: nimesi
/puhelinnumerosi
/osoitteesi ja paikkakuntasi. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme 100 e varausmaksun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi kurssille. Varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa. Kurssimaksun loppuosa suoritetaan juuri ennen kurssia elokuun alussa.

#KivilahtiKeltanen Workshopin vetäjina sisustustoimittaja, suunnittelija, stylisti ja bloggaaja Jonna Kivilahti sekä valokuvaaja Krista Keltanen.

 

 

“Olemme työskennelleet työparina yli viiden vuoden ajan tehden sisustuskuvauksia suomalaisiin ja ulkolaisiin lehtiin. Kotimaisista lehdistä teemme juttuja mm. seuraaviin: Glorian koti, Avotakka, Koti&Keittiö, Asun, Deko, Kotivinkki, Kodin Kuvalehti ja Meidän Talo. Agenttimme kautta teemme juttuja myös ulkomaille, esimerkiksi Elle Decoration UK, Elle Decoration Country, Boligdrom Norge, Sköna Hem, Elle Decoration SE ja Schoner Wohnen. Lehtijuttujen lisäksi meillä molemmilla on blogit sekä aktiiviset instagram-tilit. Rakennamme kuvia ja tiloja myös mainoskampanjoihin sekä teemme sisustuskirjoja, joista viimeisimpänä on julkaistu Happy Homes: Hideaways-kirja.“

LISÄTIETOA sähköpostitse:

krista@kristakeltanen.com tai puhelimitse 040-5458823

jonna.kivilahti@mrsjones.fi tai puhelimitse 0400-679922

(Ylin kuva ollaan kuvattu Italian Tine K Home edustajan Annemon kotona, Suomessa Tine K:ta edustaa Nougat)

Kommentit (0)

 

UUTTA: NYT KAKSI KURSSIA: LOKAKUU JA TAMMIKUU

KIVILAHTIKELTANEN WORKSHOP

STAILAUS, KUVANRAKENTAMINEN, VALOKUVAAMINEN

 

 

 

#KivilahtiKeltanen Workshop koostuu päivän aikana toteutettavista tehtävistä, kuvattavien set upien valmistelusta, kuvien ja miljöön rakentamisesta, stailaamisesta, valaisemisesta ja kuvaamisesta. Osa tehtävistä toteutetaan yksin, osa ryhmissä. Jokaisessa tehtävässä huomioidaan valon kulku kuva-alalla. Päivän aikana opitaan miten aukkoa ja suljinaikaa käytetään kuvauksessa. Palautteen saaminen ja tehtävän läpikäyminen kuuluu jokaiseen tehtävänantoon.

LOKAKUUN WORKSHOP

Lauantaina 15.10. klo 9-18 Nougat Showroomilla, Vanha Talvitie 11 A, 4 krs. Helsinki 

 

TAMMIKUUN WORKSHOP

Lauantaina 21.1.2017 klo 9-18 Nougat Showroomilla, Vanha Talvitie 11 A, 4.krs. Helsinki 

 

 

LOKAKUUN WORKSHOP: LAUANTAINA 15.10.2016   klo 9-18 Nougat Showroomilla, Vanha Talvitie 11 A, 4 krs.

TAMMIKUUN WORKSHOP: LAUANTAINA 21.1.2017 KLO 9-18 Nougat Showroomilla, Vanha Talvitie 11 A, 4 krs.

 

Ota mukaan KAMERA JA OBJEKTIIVIISI tai halutessasi voit kuvata myös puhelimen kameralla esimerkiksi instagram-käyttöön.

Kurssin hinta  380 e sisältää opetuksen ja niin yhdessä kuin yksitellen päivän aikana toteutettavat tehtävät  sekä aamupalan, lounaan sekä päiväkahvin. Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteet ilmoittautuessasi kurssille, kiitos.

Ilmoittaudu lokakuun kurssille sähköpostitse krista@kristakeltanen.com  05.10.2016 mennessä.
  Tammikuun kurssille ehtii ilmoittautua vuoden loppuun asti. Kerro meilissä
: nimesi
/puhelinnumerosi
/osoitteesi ja paikkakuntasi sekä kummalle lokakuu/tammikuu kurssille haluat ilmoittautua. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme 100 e varausmaksun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi kurssille.

#kivilahtikeltanenworkshop

#kivilahtikeltanen

 

LISÄTIETOA 

krista@kristakeltanen.com tai puhelimitse 040-5458823

jonna.kivilahti@kolumbus.fi tai puhelimitse 0400-679922

Kommentit (1)