Sain ihanan viestin instagramin kautta, tai oikeastaan kaksikin. Meidän kesäkodista tehty juttu on julkaistu viime kesänä Glorian kodissa ja nyt tänä kesänä ruotsalaisessa Allt I Hemmet-lehdessä ja hollantilaisessa lehdessä myös. Sain terkkuja niin ruotsalaiselta kuin hollantilaiselta lukijalta ja innostuin kaivelemaan näitä vanhoja kuvia. Kuvat Krista Keltanen. Styling ja juttu Jonna Kivilahti. Tämä on siis meidän kesäparatiisi, vuokramökki ihanassa Inkoon saaristossa. Ja täällä koitan varastaa muutamia lomapäiviä perheen kanssa aina kun voin. Tällä viikolla on vuorotellen paistanut pilvettömältä taivaalta ja satanut kaatamalla. Illalla saari peittyi sankan sumun sisään ja poltin kynttilöitä. Rakastan Suomen saaristoa. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat