Kirjoitukset avainsanalla my home

 

 

Mrs Jones rakastaa joulua. Mutta...kun meillä työn ansiosta joulun vietto saattaa alkaa kuvauksien muodossa jo vaikka syyskuussa, tulee juhlakausi aika pitkäksi. Oman kodin koristeet laitan esille aika viime tinkaan ja riisun pois jo uudenvuoden juhliin. Paitsi paperitähdet ikkunoista ja kynttilät, joita saa vapaasti tuikkia kaikkialla. Tänä jouluna kynttilät ovat palaneet ahkerasti By Lassenin kynttelikössä, jonka pukki toi Zarrosta. Myös marmorinen tarjotin on aiemmin hankittu sieltä. Mummilasta muistuttava maljakko löytyi Nougatista, kuten keraamiset eläimetkin. Nappasin ruokakaupasta kimpun valkoisia ruusuja ja pyhät mentiin niillä. Jotenkin tuntuu että vuosi ei oikein lähde käyntiin..puuh. Kaikki kuvatkin on vähän vinksallaan;-) Huomenna ehkä rytmi löytyy kun koulutkin alkavat. Kivaa viikkoa sulle ja lupaamani kirjapostaus jo kuvienkäsittelyssä.

P.S. ByRedon tuoksukynttiöitä saa Suomessa Lahdesta, hurmaavasta Petit St. Louis-putiikista. Tämän Cassis Glacén  ( limited edition) nappasin mukaan kuvausmatkalta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mrs Jonesin olohuoneessa tapahtuu kummia...ensimmäiset tauluseinän taulut nimittäin saatiin seinälle. Ja eihän tässä ole kuin vuosi asuttu saneerauksen jälkeen.   Osa on vielä kehystettävänä ja yksi tilaamattakin vielä. Haaveilen myös kuvia lapsista ( Krista Keltasen satumaisina kuvina) mukaan kollaasiin, joka saa kasvaa vaikka viereiselle seinälle. Sohvakin vaihtoi paikkaa nojatuolien kanssa ja BeniOurain matto kaivettiin rullalta siinä toivossa että koiranpentu olisi jo sisäsiisti, Ja onhan se Donna, melkein. Kivaa vuoden ekaa viikkoa sulle. Tulossa myös toivepostaus: suosikkisisustuskirjani. Ihan piakkoin. 

 

Kommentit (1)

Uraäiti
1/1 | 

Vauhdikkaastihan se Donna on jo melkein sisäsiistiksi oppinut =) Taulut on kyllä upeita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin neljäs luukku aukeaa joulukuun ekana, mutta mitäs siitä. Kirkkaampi aamu kuin joulukuussa noin yleensä, vai mitä? Kirmasin koiranpentumme kanssa ulos jo ennen seitsemää ja ehkä sateen puuttuminen teki tästä aamusta jotenkin valoisamman.  Joulukuun ensimmäisen päivän johdosta nuorin tytär heräsi helpommin kuin viikkoihin, ehkä kuukausiin. Joulukalenterin ekan luukun avaamista kun on odotettu jo pitkään. Voi mikä ilo. Teinit suhtautuivat asiaan maltillisemmin;-)  

Rakastan Joulua ja erityisesti joulun odotusta. Joulu hiipii meille hitaasti. Paperitähdet ovat jo muutamassa ikkunassa, kynttilät palavat iltaisi ja glögi kuumenee.  Muuten saan iloa arkeen vaikkapa nyt noista ekan kuvan puhtaista valkoisista lakanoista, joihin sain sujahtaa viime yöksikin. Muutama kokous edessä, palataan;-)

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jones toivottaa hauska viikonloppua! Vinkkaan parista hauskasta jutusta: huomenna julkaisen uuden arvonnan niin Mrs Jones blogissa kuin Mrs Jonesin Facebookin puolella...

Ja edellisen arvonnan voittaja on nyt arvottu ja Glorian kodin vuosikerran voitti PK. Onnea vielä! Ja kiitos kaikille osallistumisesta. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram