Kirjoitukset avainsanalla Mrs Jonesin kotona blogi

 

Tämän joulun Mrs Jonesin joulukalenteri alkaa jo vähän etuajassa: otan kunnianhimoisen tavoitteen ja koitan jakaa 24 ihanaa joulukotia/jouluideaa/jouluista postausta  iloksenne....kaivelen arkistoja, julkaisen tämän joulun uudet kodit, kuvaan itse ja lainaan ihanuuksia, eiköhän sillä saada 24 jouluista postausta kasaan. Koitan ainakin. Tässä luukku 1/24.

Mrs Jones lukee valtavasti sisustuslehtiä, joulun tullen muutama lehti kipuaa vain muiden yli tunnelmallisuudessaan...Lantliv on kärkipäässä. Tämä upea sisustusvalokuvaaja Marie Delice Karlssonin koti löytyy uusimmasta lehdestä, klik.  Jutun on kirjoittanut Helena Strauss  ja kuvat on ottanut Marie Delice Karlsson. Juttu on julkaistu Lantlivissä. Marien instagramia ( mariedelice)  ja blogia ( by mildred) kannattaa seurata! 

 

Kommentit (4)

Ruususuu
3/4 | 

Tämä on kyllä yksi lempparikotini myös! Ihaillut noita kuvia myös :) Ihana idea joulukalenteriin..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Postasin tuossa muutama päivä sitten ruotsalaisesta myynnissä olevasta asunnosta. Piditte siitä kovasti. Tässä tulisi toisenlainen helmi. Skandinaavinen, ajaton -  ja tästähän henkii sellainen rauha, mikä hyvässä kodissa on. Saltsjöbadenin rauhaisalla aluella, tenniskenttä ja oma laituripaikkakin olisi. Ripaus suomalaisuuttakin Aallon muodossa, vai mitä?  Kodin ilmoituksen ja paljon lisää kuvia löydät Fantastic Frankilta, klik.  Photos Fantastic Frank.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mietin täällä sitä, että pitäisi saada kodin remonttikohteet ja korjausta vaativat kohdat valmiiksi. Meillä oli vuoden aikana saneerauksen takia pari muuttoa ja parit pieleen menneet asuntokaupat. Kun vihdoin muutimme takaisin omaan kotiimme, alkoi voimat olla sisustamisen suhteen aika loppu. Seinät maalattiin valkoisiksi ja saneerauksessa pilalle menneet lattiat uusittiin, mutta kalusteet sujahtivat vanhoille tutuille paikoilleen.  Ja hei,  joulukuussa ollaan asuttu vuosi kotona taas, mutta tauluja en ole saanut seinälle. Ja kaikki mikä oli kesken muuttovaiheessa, on kesken vieläkin. En muuten ikinä tällä persoonalla saisi aikaan taloa, talonrakennus veisi varmaan paitsi järjen, myös voimat ja perheen. Suurella kunnioituksella aina astun kynnyksen yli itse rakennettuihin taloihin.

Mutta mitä sitten vaikka taulut seisovat seiniä ja tasoja vasten? Tai että saunassa ei ole paneleita, saatikka kiuasta? Tai että osa keittiön yläkaapeista on poistettu ja paikalle laitettu sähkökaappi. Voi apua. Keittiö pitäisi siis miettiä kokonaan uusiksi. Ja yhdeltä teiniltä puuttuu ovi. ( no myönnetään, se on tosi tylsää) Uskokaa tai älkää, olen kolmelta firmalta pyytänyt tarjousta sisäovesta, mutta kun ei kiinnosta. Erikoismittaisen oven tekijöistä otetaan vinkkejä vastaan, kiitos. Vaikka kaikki on vähän silleen rempalleen, niin arki kuitenkin sujuu ja koti on tosi ihana. Kaikella taitaa olla tarkoituksensa, meidänkin paluulla tähän kotiin.  Ja saunasta meinaan tehdä kodinhoitohuoneen ja saunoa vaan saaresssa. Sillä sekin ratkeaa. Mahtavaa ja stressitöntä  syyslomaa sulle! 

 

Kommentit (1)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
1/1 | 

Ihana postaus Jonna! En tiedä ollaanko me oman talon rakennuttaneet mitään sankareita...tuota keskeneräisyyttä on pitänyt opetella sietämään ja sen kanssa elämään. Siksi arjen pienet kauniit asiat ilahduttavatkin niin kovasti ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram