Maalia, maalia. Juuri nyt maalaaminen houkuttelisi ihan valtavasti. Haluaisin sutia kotini seinät pehmeillä harmaan, maitokahvin ja sinisen sävyillä.  Suunnittelen Mikkelin asuntomessuille HONKA INK talon sisustusta ja olen ollut mukana valitsemassa myös seinien ihania sävyjä. Suurin osa maaleista tulee Tikkurilan valikoimasta ja muutamassa huoneessa revittelemme Nougatin kalkkimaaleilla. Sävymaailma on mustan, harmaan, valkoisen ja vihreän pehmeä yhdistelmä. 

Tämän ihanan asunnon löysin Entrence Mäklerin sivuilta, klik.  Ihan pakko tässä vinkata uusista kalkkimaaleista joita on saapunut Nougatiin. Toinen on Chalk Paint ja toinen Lime Paint, sävyjä ainakin satakunta.  Chalkin pinta on tasaisempi ja Lime Paintin eläväisempi.  Seinien lisäksi näillä voi maalata myös kalusteita ja vaikka ovia. 

Photos via Entrence Mäkleri 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram