Hemtexin kesä on nyt täällä ihanan saaristohenkisenä. Arc of Scandinavia malliston skandinaavinen väritys ja keveät materiaalit tekevät tuotteista ajattomia. Itse ottaisin näitä heti meille saareen. Melkein tunnen meren tuoksun. 

Photos Hemtex.

 

Lainattu tiedotteesta: Hemtexin Arc of Scandinavia -mallisto tekstiilit ja sisustusesineet ovat saaneet inspiraationsa skandinaavisen puhtaasta ja yksinkertaisesta suunnittelusta. Mallisto yhdistää perinteisen skandinaavisen suunnittelun nykyajan sisustuksen trendeihin ja huokuu raikkaan merellistä tyyliä. Kuoseissa on käytetty muun muassa klassisia raitakuvioita ja maalaisromantiikkaa henkiviä kukkakuoseja. Malliston värimaailma koostuu neutraaleista valkoisen, harmaan sekä sinisen sävyistä. Sisustustuotteissa ja koriste-esineissä käytetyt luonnonmateriaalit täydentävät luonnollista ja klassista mallistoa.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla