Kirjoitukset avainsanalla poster

Esittelyssä: ANOUK STUDIO

Kotimainen yritys Anouk Studio syntyi perustajan omasta tarpeesta saada kohtuuhintaista taidetta seinilleen.  Ihan mahtava idea. Mallisto uudistuu neljästi vuoden aikana ja nämä posterit valitsin uusimmasta eli Spring-mallistosta.  No mikä tämä Anouk Studio sitten on?


Näin kertoo firman perustaja: Anouk Studion idea lähti jalostumaan omasta tarpeesta. Muutin uuteen kotiin tyttäreni kanssa reilu vuosi sitten ja törmäsin jälleen ongelmaan; halusin taidetta, mutta minulla ei ollut taloudellisesti varaa siihen. Saatavilla ei ollut julisteita, jotka olisivat täyttäneet toiveeni. Pohdin, että on varmasti muitakin ihmisiä, joilla on sama ongelma. Siitä hetkestä syntyi idea Anouk Studion perustamiseen. Anouk Studion ideana on mahdollistaa nykytaiteen osto mahdollisimman monelle siitä kiinnostuneelle. Haluamme myös tarjota taiteilijoille uuden ansaintamallin ja siitä syystä 50% voitto-osuudesta menee taiteilijoille. Eettisyys ja ekologisuus ovat myös pääarvojamme. Julisteet on tehty 100% kierrätetystä paperista ja ne tulostetaan tilausten mukaan, jotta hävikkiä ei syntyisi. Kaikki tuotanto on myös meitä lähellä: painotalo on naapurissamme sekä Suomessa valmistettavat Premium kehykset. Standard kehykset tehdään käsityönä Virossa.

Anouk Studion vuosi koostuu neljästä mallistosta: WINTER, SPRING, SUMMER ja AUTUMN. Jokaiseen mallistoon valitaan 4-8 taiteilijaa ja jokaiselta 1-5 teosta. Kutakin julistetta painetaan rajattu kappalemäärä, joten posterit ovat  limited edition. Anouk Studion toinen mallisto, SPRING 18,  on julkaistu 1.4. Taiteilijat, jotka ovat mukana mallistossa ovat Ignacio Giovine Silva (Chile), Hanna Perälä (Suomi), Aimee Moy (Australia), Saija Starr (Suomi), Charlotte Taylor (UK) ja Meeri Koutaniemi (Suomi). 

 

 

lainasin infoa myös yrityksen omalta sivulta:

Anouk Studio is a Finnish webshop focused on contemporary art  and a concept that produces quality contemporary art posters in co-operation with artists. Our goal is to develop contemporary art and give everyone a chance to have contemporary art in their home. With contemporary art posters, we give as much value as we can to the original work by using quality paper. Flat plate printing gives a final touch to the best possible quality. Our values are sustainable development, contribution of art and artists and the development of contemporary art.  That is why our posters are printed on 100% recycled paper and our frames are made from Finnish pinewood.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaupallinen yhteistyö Desenio

 

 

Rakastan valkoisia seiniä. Ihan jo siksikin että ne antavat mahtavan taustan kehystetyille julisteille, valokuvataiteelle ja maalauksille. Meillä taidetta on valitettavan vähän, mutta postereita sitäkin enemmän.  Suosin mustia kehyksiä ja valitsemani julisteet ovat useimmiten mustavalkoisia.  Kaipaan kotini sisustuksessa vaihtelua ja rullalla onkin monenlaista julistetta.  Seinille nostelen tunnelmien mukaan erilaisia kuvia. Nyt uusimmat hankinnat ovat tästä yhteistyöstä Desenion kanssa ja tarkoituksena olisi vähitellen kerätä kokonainen seinä mustiin raameihin laitettuja mustavalkoisia postereita. Kuvien julisteet ovat Love Warriors "Dogma" ja "Sky"

Mun ikisuosikkini on Kate Moss Life is a joke-poster, joka roikkuu yhä vaan meidän olohuoneen seinällä  ja nyt valitsin siis sille kavereita.  

 

 

Ihan parasta on nyt se, että sain Desenion kanssa tämän yhteistyön merkeissä alennuskoodin Mrs Jones blogin lukijoille.

Alennus on 25% tuotteiden normaalihinnasta ja saat sen koodilla mrsjones25

 Tarjous on voimassa 6.2.-8.2.2018.

Tarjous ei koske handpicked/collaboration posters ja kehyksiä. 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 Tykkään tosi paljon julisteista, postereista. Niitä on tullut kerättyä moneen tarpeeseen ja juuri nyt kokoan kivaa kokoelmaa Honka Ink-messutaloon Mikkelin asuntomessuille sisustamaani taloon. Tämä sopii sitten kuin nenä päähän, vai mitä?  Bo & Co.-julisteiden takana ovat Bo Lkv:n taiturit Tuomas ja muut.  Itse meinasin tilata lapsille omat kunkin omalla kirjaimella. Lisätietoa alempana.  Kauppaan linkkaat tästä 

Photos Bo & Co.

 

BO & CO. tiedotteesta lainasin tämän infon:

Bo & Co. julkaisee perjantaina 12.5.2017 yleisölle uuden, uniikkien design-julisteiden tekemiseen tarkoitetun palvelun osoitteessa www.boet.co . Palvelussa käyttäjä voi tehdä itselleen julisteen esimerkiksi rakkaansa nimikirjaimesta tai kotikaupunkinsa alkukirjaimesta. Valitun kirjaimen tai numeron alle voi lisätä vaikka päivämäärän, nimen tai aforismin. Vaihtoehtoja julisteen aiheeksi on loputon määrä ja vain mielikuvitus on rajana sille, mitä julisteilla halutaan viestiä. Julisteissa on alkuvaiheessa valittavana kaksi erilaista tyyliä ja useita valmiiksi mietittyjä väriyhdistelmiä, jotka sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen.

Palvelun ideana on yhdistää skandinaavinen design ja henkilökohtainen viesti uniikiksi julisteeksi. Bo & Co. -julisteiden avulla kuka tahansa voi tehdä itselleen laadukkaan ja sisustukseensa sopivan yksilöllisen julisteen. Julisteet painetaan Suomessa korkealaatuiselle paperille ja pakataan kuljetusta varten tukeviin suojaputkiin. Julisteiden hinta sisältää toimituskulun kaikkialle maailmaan. Juliste on myös erinomainen lahjaidea vaikka ristiäisiin, syntymäpäiville tai vuosipäivänä.

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

MRS JONES 6 V. SYNTTÄRIT:

edit. arvonta on päättynyt ja voittaja on SARITA71, onnea! 

 

nyt alkaa ihana ihana DESENIO-arvonta, jossa voit voittaa 100 e lahjakortin Desenion nettikauppaan. Omalla seinälläni on Handpicked-malliston Kate Moss  "Life is a joke"-poster ja upea Tove Frankin Pocus sekä Tove Frankin Waltz. 

Kurkkaa Desenion nettikaupasta oma julistesuosikkisi ja osallistu arvontaan kertomalla se kommentissa. Jätä meilisi jos haluat tiedon meilillä tai seuraa somea: kerron voittajan blogissa ja fb:ssa. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 19.2.2017 Klikkaa tästä nettikauppaan

 

 

Kommentit (98)

Sp
11/98 | 

Ehkä se olisi rauhoittava metsä-juliste, vaikka sitä onkin näkynyt aika paljon blogeissa.

Justus
15/98 | 

Kaikki typografiat kuuluu mun lemppareihin, mutta jos yksi pitää valita, niin The world -juliste :)

Heidi
40/98 | 

Hmmm... Deseniolla on niin monta hienoa ja muutama löytyykin jo kotoa seinältä. "Life is a joke" tai Magnolia tällä kertaa 👍

Anne
52/98 | 

Graphic 2017 Calendar. Minulla on yleensä ollut joka vuosi kalenterijuliste, mutta tänä vuonna on ollut niin kiireinen alkuvuosi, etten ole ehtinyt vielä hankkia sellaista. :0

Tiina H
55/98 | 

Edelleen kartat uppoaa minuun, Helsinki-sellainen ja toinen suosikki oli red wine guide.

Hukkakukka
60/98 | 

Olen aina samaistunut Karl Lagerfeldin sitaattiin "I am very much down to earth, just not on this earth".

Joten se siis. :)

sopeutuja(at)hotmail.com

tiitu
66/98 | 

Spring. Tosin Blue Ocean, Cactus, Forest ja Into the Blue taistelevat myös kärkipaikasta :)

Marja K
80/98 | 

Oi mikä arvonta! Mulla on nimittäin jo pitkään ollut ostoskorissa juurikin nuo kolme julistetta mitkä sinullakin näissä kuvissa on... ihania kaikki!

Halejo
88/98 | 

Etenkin moni tekstijuliste on ihana. Esim. tuo "Enjoy the little things in life for one day you will look back and realize they were bick things".

Minna P
90/98 | 

No, ei ole helppo valinta. Kartat on hienoja... mutta joku noista Dragonfly julisteista olisi kiva.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram