Kirjoitukset avainsanalla kotimainen

 

Suosin aitoja materiaaleja, niin kodin sisustamisessa kuin pukeutumisessa. Vaatesuunnittelijan koulutus antaa jonkinlaista tajua materiaalien eroista ja siksipä  hankin mielummin vähemmän, mutta laadukkaampaa. Suosikkejani ovat nahka, puuvilla, pellava,  silkki ja villa. Nämä ystävän vinkkaamat Putiikki Rannalla-putiikin omaa mallistoa edustavat PURA-neuleet ovat 100% villaa ja kotimaisia. Hohtavan valkoinen tuntuu nyt ihanalta kevään tullen ja yhdistyy kivasti niin nahkahousuihin kuin denimiin. Pääkallot ovat aina olleet mun juttu ja tässä PURAn neuleessa se sopii rentoudessaan tuohon väljään malliin. Neuleita saa Putiikki Rannalla-liikkeistä ja nettikaupasta myös, Samaa harmaata hankin myös huivin, joka on niin muhkea että siihen voi kietoutua vaikka kesäiltoina. Kivaa perjantaita sulle, kohta onkin vappu! 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mrs Jones tykkää mustasta ja siksi tämä Black Friday on musta hauska nimeltään. Kun mulla vielä oli Mrs Jones kauppa, oli kyseinen päivä aina vuoden paras myyntipäivä eli epäilen että tänään monissa kaupoissa naputetaan kassaa sormet verillä.

Mun vinkki: tee mahdollisimman paljon hankintojasi PIENISTÄ KAUPOISTA, tue pientä ja vielä parempaa: suosi kotimaista yrittäjää ja tuotetta.  Omat joululahjahankintani aion tehdä ainoastaan pienistä kaupoista ja kotimaista tukien. Oma postaus olisi mielessä tästä aiheesta sillä  haluan vinkata ainakin seuraavista: Cozy Publishing Books&Stuff-tapahtuma 3.-4.12. ( Cozyn kirjoja hyvään hintaan, jee, täältä hankin kaikki joululahjakirjat)  ja sitten on ihan pakko päästä Tiirinkosken joulumarkkinoille 10.12. sekä Teurastamon Joulumarkkinoille 17.-18.12. Mutta oma postaus vinkkeineen voisi olla kiva, vai mitä? Mr Jonesin blogin Balmuirin huivin arvonta päättyy sunnuntaina 27.11. eli vielä ehdit osallistua!  ( kuvissa muuten Balmuirin Maggiore-lakanat mustana eli caviar-sävyssä) 

Palasin viime yönä huikealta Joutsen Finland kuvausmatkalta Porin ja Reposaaren sekä Yyterin suunnalta ( kuvia mun instassa) Huikean kaunista, wau Suomi, aina yllätät.  Tänään työt jatkuvat kirjaprojektien kanssa ja ensi viikolla siirrytään jo joulukoteja kuvaamaan. Kivaa viikonloppua sulle!

 

P.s. GILMORE GIRLS TÄNÄÄN NETFLIXILLÄ! 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram