Kirjoitukset avainsanalla Krista Keltanen

MY WORK: JUTTU ANNAN JA ILARIN LOFT KODISTA TURUSSA

Aivan Aurajoen rannassa on Loft Tehdas, vanhaan tehtaaseen saneerattu suuri asuintalo. Sisustusalalla työskentelevä Anna hankki miehensä Ilarin kanssa kaksikerroksisen asunnon loftin ylimmästä kerroksesta. Kodin tilat jakautuvat kahteen kerrokseen ja ylhäällä on suuri kattoterassi.  Pariskunta on itse suunnitellut kodin sisustuksen. 

Juttu on julkaistu Glorian kodissa. Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

 

NOMART, SKANDINAAVISTA MUOTOILUA HELSINGISSÄ

 

Muutama viikko sitten Helsinkiin Kasarmikadulle avattiin fantastinen sisustusväen kohtauspaikka. Nomart liike/showroom on mahtava designkeskittymä lukuisine muotoiluklassikkoineen.  Nomartin yli 30 vuotinen taival ammattilaisten apuna sai jatkoa kuluttajillekin avatussa Nomart-showroom/liikkeessä. 

NOMART liike/showroom @nomart_scandinaviandesign

aukesi helmikuussa  Kasarmikadun kulmaan uusiin upeisiin tiloihin. Showroomissa on laaja valikoima skandinaavista ja italialaista designia saman katon alla. 

Saimme kutsun tekemään ihan mahtavaa yhteistyötä. Stailasimme ja kuvasimme lempitilojamme NOMART liike/showroomilla @kivilahtikeltanen tapaan.

Photo @kristakeltanen

Styling @jonnakivilahti

 

Skandinaavisen muotoilun uusi lippulaiva Helsingissä

Sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien apuna Nomart on toiminut siis vuosikymmeniä ja nyt Missoni Homen sekä  Kartellin kautta alalla tuttu Anna Kärnä laajensi toimintaa niin että kuluttajat saavat tulla vapaasti näitä ihanuuksia katsomaan ja koe-istumaan.  Mahtava Kuudes suunnitteli liikkeen ja showroomin ilmeen, värit sekä ulkoasun.  Kokonaisuus on onnistunut, kutsuva ja vallan koukuttava.  Tilaan on saatu sijoitettua erilaisia kodin tiloja, olohuoneita, ruokatiloja ja lukuisia kalustemalleja.  Nomartiin  kannattaa käydä tutustumassa ihan ajan kanssa. Showroomissa on oma tila Kartellin tuotteille ja Missonin upeille tekstiileille sekä kalusteille. Ihan uutta ovat Fritz Hansenin sisustustuotteet, joista oma suosikkini on Jaime Hayonin suunnittelema Ikebana-maljakko.

Nomartin tiloista löydät seuraavat skandinaaviset ja italialaiset huippumerkit

Fritz Hansen, Gubi, Carl Hansen, Missoni Home, Kartell, Louis Poulsen, Lammhults, Swedese, Fredericia, Gärsnäs, Howe, Dencon, SA Möbler,  Abstracta, Hag, Ärsjö, Interstuhl, Karl Andersson & Söner, Andrey World, Balzar&Beskow.

 

#nomart #missonihome #kartell #fritzhansen #carlhansen #gubi #louispoulsen #lammhults # swedese #fredericia #gärsnäs  #howe #dencon #samöbler #abstracta #hag #ärsjö #interstuhl #karlanderssonsoner #andreuworld #balzarbeskow

 

 

 

Kommentit (0)

 

 

JUTAN KOTI TURUSSA

 

Tämä fantastinen koti on muotoilija, stailisti ja sisustussuunnittelija Jutta Tannisen koti. Jutta asuu kotia miehensä kanssa ja kodin remontti on itse suunniteltu ja tehty. Valkoisen ja harmaat sävyt saavat ryhtiä mustasta ja puupinnoista. Jutun voit lukea Avotakasta ja Finnish Design Shopin sivuilta. Jutan sisustustyyli on tuttu myös Jutan työpaikan Bo lkv:n kohteista ja lehdestä. 

Kodista tehty juttu on julkaistu Avotakka-lehdessä. KivilahtiKeltanen-tuotantoa. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

HAPPY HOMES CREATIVE

Tulin vaan vinkkaamaan että pian on saatavilla meidän Kivilahtikeltanen HAPPY HOMES-kirjasarjan kolmas osa: CREATIVE. Viime keväänä ilmestyi HIDEAWAYS, lokakuussa CHRISTMAS ja nyt lähtee painoon Creative. Kirja pullollaan ihania, värikkäistä, persoonallisia, sielukkaita koteja. Ja tämä kolmas on aiempien tapaan englanninkielinen. 

Kuvat Krista Keltanen. Tekstit Jonna Kivilahti. Ulkoasu Päivi Häikiö, Agency Leroy. Kääntäjä Rebecca Watson. Oikoluku Hanni Maula. Kustantaja Cozy Publishing. 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram