Kirjoitukset avainsanalla Turku

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA MARIN UPEASSA KESÄKODISSA TURUN SAARISTOSSA

 

Pääsimme viime kesänä kylään Turun ulkosaaristossa sijaitsevaan ihanaan kesäkotiin. Koti on turkulaisen sisustusliike Avelian omistajan Marin ja hänen perheensä kesäkoti.  Talon ja saunarakennuksen on suunnitellut arkkitehti Pekka Mäki perheen toiveiden pohjalta. Mustalla ja valkoisella, saaristoon sopivasti, sävytetty talo on sisustettu pehmein hiekan ja valkoisen sävyin. Jutun voit lukea Glorian kodin toukokuun numerosta. Teksti Jonna Kivilahti, Kuvat Krista Keltanen. Sisustusliike Avelia, klik. Kiitos Marille ja koko perheelle<3

 

Kommentit (0)

KIVILAHTIKELTANEN WORKSHOP

GRUNDLAGE, TURKU

TIISTAINA 08.08.2017 KLO 9-18

STAILAUS-KUVANRAKENTAMINEN-VALOKUVAAMINEN

Kaipaatko inspiraatiota? Mietitkö oman brändisi ilmettä tai henkilöbrändisi kuvamaailman rakentamista? Haluatko tuottaa hienoa materiaalia Instagram-tilillesi? Olisiko blogisi kuvallinen puoli päivitystä vailla? Vai haluatko uppoutua kuvanrakentamisen ja stailaamisen maailmaan?

Loman jälkeen, heti elokuun alussa, valtaamme päiväksi Grundlagen upeat tilat. Aivan Aurajoen rannassa, tunnelmallisessa jugendtalossa sijaitseva luovan väen keskus tarjoaa inspiroivan miljöön kurssimme lokaatioksi.

 

 

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

Workshop Grundlage koostuu päivän aikana toteutettavista tehtävistä: kuvattavien osa-alueiden valmistelusta, kuvien ja miljöön rakentamisesta, stailaamisesta, valaisemisesta ja kuvaamisesta. Pohdimme jokaisen tehtävän tueksi esimerkkikuvien kautta sommittelun tärkeyttä, set upiin valittavien tuotteiden valintaa sekä sitä mikä tekee kuvasta toimivan. Osa tehtävistä toteutetaan yksin, osa ryhmissä. Jokaisessa tehtävässä huomioidaan valon kulku kuva-alalla. Päivän aikana opitaan kameran säätöjä ja miten aukkoa sekä suljinaikaa käytetään kuvauksessa.

TIISTAINA 8.8. tapaamme klo 9 Turussa Grundlagen upeissa tiloissa (Kristiinankatu 1). Ota mukaan KAMERA JA OBJEKTIIVIISI sekä jalusta tai halutessasi voit kuvata myös puhelimen kameralla esimerkiksi instagram-käyttöön sopivia kuvia.

Kurssin hinta 490 e (sis.alv) sisältää opetuksen ja niin yhdessä kuin yksitellen toteutettavat tehtävät päivän aikana sekä aamupalan, lounaan sekä päiväkahvin. Ilmoitathan mahdolliset ruokarajoitteet ilmoittautuessasi kurssille, kiitos.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse krista@kristakeltanen.com 15.07.2017 mennessä.


Kerro meilissä
: nimesi
/puhelinnumerosi
/osoitteesi ja paikkakuntasi. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme 100 e varausmaksun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi kurssille. Varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa. Kurssimaksun loppuosa suoritetaan juuri ennen kurssia elokuun alussa.

#KivilahtiKeltanen Workshopin vetäjina sisustustoimittaja, suunnittelija, stylisti ja bloggaaja Jonna Kivilahti sekä valokuvaaja Krista Keltanen.

 

 

“Olemme työskennelleet työparina yli viiden vuoden ajan tehden sisustuskuvauksia suomalaisiin ja ulkolaisiin lehtiin. Kotimaisista lehdistä teemme juttuja mm. seuraaviin: Glorian koti, Avotakka, Koti&Keittiö, Asun, Deko, Kotivinkki, Kodin Kuvalehti ja Meidän Talo. Agenttimme kautta teemme juttuja myös ulkomaille, esimerkiksi Elle Decoration UK, Elle Decoration Country, Boligdrom Norge, Sköna Hem, Elle Decoration SE ja Schoner Wohnen. Lehtijuttujen lisäksi meillä molemmilla on blogit sekä aktiiviset instagram-tilit. Rakennamme kuvia ja tiloja myös mainoskampanjoihin sekä teemme sisustuskirjoja, joista viimeisimpänä on julkaistu Happy Homes: Hideaways-kirja.“

LISÄTIETOA sähköpostitse:

krista@kristakeltanen.com tai puhelimitse 040-5458823

jonna.kivilahti@mrsjones.fi tai puhelimitse 0400-679922

(Ylin kuva ollaan kuvattu Italian Tine K Home edustajan Annemon kotona, Suomessa Tine K:ta edustaa Nougat)

Kommentit (0)

 

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin toinen KivilahtiKeltanen-tuotantoa oleva joulukoti on oikeastaan julkaistu Avotakassa jo viime jouluna, mutta kuvat on vaan niiiiin ihanat, ett'ä päätin jakaa iloksenne muutaman. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Julkaistu Avotakassa. Ja Idallahan on ihana Duo-Living sisustusliike Turussa, jos satut sinnepäin.  Valoisa, valkoinen mutta ah, niin tunnelmallinen joulukoti vanhassa talossa. Kivaa päivää sulle<3

 

 

 

P.S. MRS JONESIN JOULUMARKKINAT PERJANTAINA JA LAUANTAINA, TERVETULOA!

P.S. BLOGISSA TULOSSA IHANA JOULULAHJAIDEAPOSTAUS JA  TARJOUSKOODI ROOM21.FI-NETTIKAUPPAAN

P.S. JA TULEEHAN MEILLÄ JOULUKALENTERISSA ARVONTAKIN PIAKKOIN 

 

Kommentit (1)