Mrs Jones listasi eilen lyhyesti kivoja sisustusvinkkejä edelliseen postaukseen ja niitä pyydettiin lisää. No tässä tulee muutama sisustusilmiö lisää.

 

4. VÄRILLISET SEINÄT ( ylin kuva) 

Harmaan tai  ylipäänsä katosta lattiaan jonkin väriset: ruskea, vihreä ja jopa punainen ovat kovassa nosteessa. Maalaa myös listat ja katto jos haluat olla trendin harjalla. Tämä eteinen on ruotsalaisen stylistin Lotta Agatonin kodista. Kuva Residence.

 

5. HARMAAT PUUSEPÄN TEKEMÄT KEITTIÖT ( kuva 2.)

tai sitä tunnelmaa mukailevat keittiön kaapistot.  Täyspuiset mieluiten. Mustakin käy ja valkoinen. Kuva Kvänum. 

 

6. METALLIRUNKOISET LASISEINÄT TILANJAKAJINA ( kuva 3. )

Huoneiden jakaminen onnistuu mitä parhaiten metallirunkoisin lasiseinin ja wau mikä tunnelma. Tälläisen näin livenä kodissa josta teimme jutun jokin aika sitten, kurkkaa blogista tästä eli kyllä näitä Suomessakin osataan tehdä. Kuva Elle Decoration UK. 

 

 

Kommentit (2)

Leena

Siis aivan mahtava lasiseinä! Ja tykkään yhtenäisestä värityksessä ekassa kuvassa, vaikuttava 😳.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat