Mrs Jones on jostain kumman syystä unelmoinut aina kesäkodista Gotlannissa. En ole koskaan edes käynyt siellä, mutta jotenkin paikka vetoaa. Kuvista kai ihastus on syntynyt. Ruotsalaiset sisustuslehdet pursuavat unelmaisin kesäkoteja ja useimmat niistä ovat Gotlannissa. No tämä herkku on myynnissä ja löytyi Fantastic Frankin sivuilta, klik.  Ihan huikean kokoinen tietysti mutta onpa mahtava tyylikin. Sellainen jos voittasin lotossa tyyppinen ratkaisu.

Kivaa viikkoa sulle, itse puuhaan Mrs Jonesin Hangon kesäkauppaa pakaten, muuttaen, purkaen ja perjantaina sitten kauppaa pystyttäen. Mrs Jones poppailee kesän Villa Himan kainalossa, Bulevardi 1, Hanko. Tervetuloa sinnekin! Lauantaina 11.6. on avajaiset klo 11-16. Kaikkea ihanaa kesään.

Photos Fantastic Frank.

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla