Kirjoitukset avainsanalla styling susanna vento

 

Puupinta on lämmin ja ihanan luonnollinen. Omaan kotiini kaipaan silti puupinnoille jonkinlaista käsittelyä. Maalaamisen sijaan kokeilisin vahaa. Osmo Colorin uudet kuvat, jotka on stailannut Susanna Vento, innostavat ihan uusiin kokeiluihin. Noiden tummien upeiden kuvien rinnalla nämä uudet vaaleat tuntuvat keväisen herkiltä ja ihanilta. 

Haaveilen ruokapöydästä joka on puuta, tummin jaloin ja jonka pinnan voisin itse käsitellä Osmolla tummanpuhuvaksi. Pöytä olisi varmaankin Hakolan suurin Woody mustilla jaloilla.  Sen ympärille kokoaisin valikoiman erilaisia mustia tuoleja samaan tapaan kuin pari kolme vuotta sitten mökillä tein. 

Kivaa viikonloppua näiden kuvien myötä. Photos Osmo Color. Styling Susanna Vento.

 


Lainasin Osmo Colorin tiedotteesta infoa aiheesta:
Kun valo lisääntyy, sisustuksen värit vaalenevat. Kasviöljypohjaisten Osmo Color Puuvahojen valikoimassa on klassisen tyylikkäitä luonnollisia sävyjä tai voimakkaasti sävyttäviä vaaleita sävyjä, kuten silkki, helmi, mattalumi tai lumi, joilla kodin sisustusta voidaan raikastaa. Jos vaaleaa puupintaa, kuten havupuuta, ei käsitellä, se alkaa tummua luonnollisesti auringon uv-säteilyn vaikutuksesta. Tummumista voidaan hidastaa värillisellä käsittelyllä.
   Puuvahat sopivat monille puupinnoille sisätiloissa, kuten seinille, huonekaluille, oville ja katoille. Kevyt, puun syykuviointia korostava värisävy saadaan yhdellä käsittelykerralla. Kaksinkertaisella käsittelyllä lopputulos on peittävämpi. 
   Puuvahojen sävyjä voi myös sekoittaa keskenään tai niitä voidaan laimentaa sekoittamalla joukkoon väritöntä Puuvahaa. Kokeileva sisustaja sekoittaa valmissävyistä itselleen mieluisan sävyn. Esimerkiksi tummat, murretut sävyt sopivat vaaleiden värisävyjen vastapainoksi tai yksityiskohtien korostamiseen. 
   Puuvahattu pinta on kuultava ja hengittävä. Se antaa suojaa puulle ja tuntuu miellyttävältä. Kuivuttuaan puuvahattu pinta on turvallinen, koska tuote ei sisällä eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita.

Kommentit (1)

Reelinki

Puuvahat ovat kauniita, mutta itse en laittaisi niitä pöydän pintaan ihan käytännön syistä. Vahaa joutuu lisäämään, eikä se kestä kovin hyvin nihkeällä pyyhkimistä. Korjatkaa jos olen väärässä.? Mutta ihania tuotteita ovat, samoin kuin kalkkimaalitkin. Hyvää viikonloppua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat