KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

 

Mrs Jones kävi Lapualla, Lapuan Kankureiden tehtaalla ja upeassa tehtaanmyymälässä. Tein hankintoja kotiin ja sain sen myötä pienen yhteistyökuvion pellavien suhteen.  Valitsin saareen uudet pellavaiset tyynynpäälliset ja pellavapeitteen, joilla meidän makuuhuone sai aivan uuden ilmeen. Karsastan liian merihenkistä sisustusta ( purjeveneen sisustus pienenä poikkeuksena ehkä) eivätkä tähdet, köydet ja ankkurit ole mun sisustukseni juttu. ( Tatuointina sen sijaan haaveilen ankkuria) Raidat sen sijaan ovat ja todellakin pellava. Nämä ihanuudet ovat Lapuan Kankureiden uutuuksia, klik. Voi mitkä sävyt ja mikä ihana laatu. Yhden viikonlopun nyt näillä pedanneena en voi kuin huokaista onnesta.

 

 

 

Kommentit (1)

Minna.

Onpas kivan näköiset vuodevaatteet. Lapuan Kankureiden pellavaiset keittiöpyyhkeet ovat muuten lajissaan ihan parhaita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram