Mrs Jonesin Joulukalenterin tämän vuoden kolmas luukku aukeaa nyt ( joo, sekin etuajassa, pakko oli aloittaa kun vuoden kiireisin aika puskee päälle niin kuvauksissa kuin kaupalla enkä uskalla luvata olla koneella joulukuun aikana ihan joka päivä;-)) Ja kyllä, jos jotakuta mieityttää niin tunnen kyllä ajastamisen taidon, takana kuitenkin pian viisi vuotta bloggaamista ja reilusti parituhatta postausta, joita ei olisi aina ilman ajastamista syntynyt. Tästä ajastamisen mahdollisuudesta huolimatta tykkään ajatuksesta olla koneella, ihan oikeasti sitä juttua tekemässä, just siinä hetkessä. Blogi kun ei ole kuten lehden tekemistä, vaan mun oma juttu.

Tämä ihana koti on Residence-lehden bloggaajan Per-Olavin koti. Tunnelmallinen, rento, luonnostaan vain näin makea. Jutun lehteen kirjoitti Anna Björkman ja kuvat otti super Kristofer Johnson. Juttuun Residencessä klikkaat tästä ja sieltä voit katsoa loput kuvat.

Ja miksikö haluaisin olla jouluni täällä? Koska koti on konstailematon ja jollain tapaa vailla kaikkia traditionaalisia joulun merkkejä: ei missään valosarjoja, ei perinteisiä joulun kukkia. Herkkä, mutta samalla vahva tila ja tunnelma.

p.s. Rakas Joulupukki, toivoisin kovasti tuollaista ensimmäisen kuvan peiliä, kiitos<3

 

Kommentit (2)

Käyttäjä861

Hei,
ihanan persoonallinen koti tosiaan! Mä voisin pyytää tuota kirjoituspöytää pukilta joululahjaksi : )
t.Tiina blogista Bridgehill

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat