Mrs Jonesin Joulukalenterin tämän vuoden kolmas luukku aukeaa nyt ( joo, sekin etuajassa, pakko oli aloittaa kun vuoden kiireisin aika puskee päälle niin kuvauksissa kuin kaupalla enkä uskalla luvata olla koneella joulukuun aikana ihan joka päivä;-)) Ja kyllä, jos jotakuta mieityttää niin tunnen kyllä ajastamisen taidon, takana kuitenkin pian viisi vuotta bloggaamista ja reilusti parituhatta postausta, joita ei olisi aina ilman ajastamista syntynyt. Tästä ajastamisen mahdollisuudesta huolimatta tykkään ajatuksesta olla koneella, ihan oikeasti sitä juttua tekemässä, just siinä hetkessä. Blogi kun ei ole kuten lehden tekemistä, vaan mun oma juttu.

Tämä ihana koti on Residence-lehden bloggaajan Per-Olavin koti. Tunnelmallinen, rento, luonnostaan vain näin makea. Jutun lehteen kirjoitti Anna Björkman ja kuvat otti super Kristofer Johnson. Juttuun Residencessä klikkaat tästä ja sieltä voit katsoa loput kuvat.

Ja miksikö haluaisin olla jouluni täällä? Koska koti on konstailematon ja jollain tapaa vailla kaikkia traditionaalisia joulun merkkejä: ei missään valosarjoja, ei perinteisiä joulun kukkia. Herkkä, mutta samalla vahva tila ja tunnelma.

p.s. Rakas Joulupukki, toivoisin kovasti tuollaista ensimmäisen kuvan peiliä, kiitos<3

 

Kommentit (2)

Käyttäjä861
3/2 | 

Hei,
ihanan persoonallinen koti tosiaan! Mä voisin pyytää tuota kirjoituspöytää pukilta joululahjaksi : )
t.Tiina blogista Bridgehill

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla