Kirjoitukset avainsanalla Hanko

VILLA SOLGÅRDEN, HANKO

Juhannuksen iloksi haluan jakaa teille kuvia  yhdestä lempipaikastani Hangossa.  Aina kun pysähdyn Hankoon lyhyemmäksi aikaa, yövyn täällä. 

Glorian koti-lehdessä muutama kesä sitten julkaistiin juttu meidän KivilahtiKeltanen tekemä juttu hankolaisesta pensionaatista Villa Solgårdenista.  Hangon hurmaava tunnelma ja vanhan villan taika yhdistyvät tässä kesäparatiisissa. Saimme kuviin mukaan pensionaatin omistajan Staffan Tallqvistin. Villan saneerauksen ja sisustuksen suunnitteli arkkitehti Joanna Maury.  Villa Solgårdenin päärakennuksessa on 13 huonetta ja pihalle saneeratussa talossa kolme huonetta omin kylpyhuonein ja yhdessä on jopa pieni keittiö. Jutun kuvat Krista Keltanen ja teksti Jonna Kivilahti.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

KIVILAHTIKELTANEN KOTIJUTTU

Pääsimme aivan mahtavaan kotiin juttua tekemään: hankolaiseen vanhaan pläkkisepän tehtaaseen, jossa rakkaat ystävät asuvat. Kirjottaja Anna Piiroinen ( Annapalaanna-blogi ja insta) ja valokuvaaja Tomi Parkkonen muuttivat Hankoon toistakymmentä vuotta sitten ja ovat sisustaneet talonsa sellaisella lämmöllä ja taidolla, että oksat pois. Juttu on julkaistu Glorian kodissa no 8/2018. Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Hurmaava Hanko, loputtomat hiekkarannat ja kuplivan kesäinen tunnelma. Sisustussuunnittelija ja personal trainer Sari muutti tyttärensä kanssa Hankoon pysyvästi. Aiemmin asunto oli ollut perheen kakkoskotina ja muutto sinne tuntui kuin lomalle lähdöltä. 

Juttu on julkaistu viime kesänä Avotakassa no 5/2017. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

HANKO, ihana Hanko. Paljon terveisiä Hangon ihanilta hiekkarannoilta ja satamasta. Palasin eilen perinteeksi muodostuneesta Hangon Regatasta. Yövyimme tänäkin vuonna ystävieni kanssa Villa Solgårdenissa, josta tein jutunkin Glorian kotiin. Nyt kuvia siitä löytyy myös Glorian netistä. Paikka ja keli olivat mitä parhaimmat, seurasta nyt puhumattakaan. Vuokrasimme pensionaatista Jopot ja pyöräilimme pitkin rantateitä.  Tunnelma jäi niin päälle että menin katselemaan näitä viime kesänä KivilahtiKeltanen juttuun kuvaamiamme kuvia. Niin kaunista ja niin kivaa.

Pensionaatti Villa Solgården, Hanko. Remontin suunnittelusta ja kalustamisesta vastasi arkkitehti Joanna Maury-Ahola.

Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Julkaistu Glorian kodissa no 5/2017.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram