Kirjoitukset avainsanalla Hanko

KIVILAHTIKELTANEN KOTIJUTTU

Pääsimme aivan mahtavaan kotiin juttua tekemään: hankolaiseen vanhaan pläkkisepän tehtaaseen, jossa rakkaat ystävät asuvat. Kirjottaja Anna Piiroinen ( Annapalaanna-blogi ja insta) ja valokuvaaja Tomi Parkkonen muuttivat Hankoon toistakymmentä vuotta sitten ja ovat sisustaneet talonsa sellaisella lämmöllä ja taidolla, että oksat pois. Juttu on julkaistu Glorian kodissa no 8/2018. Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Hurmaava Hanko, loputtomat hiekkarannat ja kuplivan kesäinen tunnelma. Sisustussuunnittelija ja personal trainer Sari muutti tyttärensä kanssa Hankoon pysyvästi. Aiemmin asunto oli ollut perheen kakkoskotina ja muutto sinne tuntui kuin lomalle lähdöltä. 

Juttu on julkaistu viime kesänä Avotakassa no 5/2017. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

HANKO, ihana Hanko. Paljon terveisiä Hangon ihanilta hiekkarannoilta ja satamasta. Palasin eilen perinteeksi muodostuneesta Hangon Regatasta. Yövyimme tänäkin vuonna ystävieni kanssa Villa Solgårdenissa, josta tein jutunkin Glorian kotiin. Nyt kuvia siitä löytyy myös Glorian netistä. Paikka ja keli olivat mitä parhaimmat, seurasta nyt puhumattakaan. Vuokrasimme pensionaatista Jopot ja pyöräilimme pitkin rantateitä.  Tunnelma jäi niin päälle että menin katselemaan näitä viime kesänä KivilahtiKeltanen juttuun kuvaamiamme kuvia. Niin kaunista ja niin kivaa.

Pensionaatti Villa Solgården, Hanko. Remontin suunnittelusta ja kalustamisesta vastasi arkkitehti Joanna Maury-Ahola.

Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Julkaistu Glorian kodissa no 5/2017.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Pääsen sisustustoimittajan työni ansiosta ihaniin paikkoihin, niin kuin nyt vaikka kesäiseen Hankoon. Hangossa teimme juttua Isabelin toteutuneesta haaveesta, omasta kesäpesästä loppumattomien hiekkarantojen äärellä. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Juttu on julkaistu Avotakassa.

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Ruususuu

On kyllä kaunis ja ihanan graafinen koti! Krista Keltaisen kuvat kruunaa kaiken! :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram