Kirjoitukset avainsanalla stockmann

 

SVENSKT TENN pop up shop Suomessa, Stockkalla on nyt avoinna!

Mun suosikkini, ihana, ajaton Svenskt Tenn. Käyn joka reissulla Tukholmassa tunnelmoimassa liikkeessä. 

Svenskt Tenn avaa tänään, 4. toukokuuta, pop-up-myymälän perinteikkääseen Stockmannin tavarataloon. Myymälässä on saatavilla laaja valikoima Svenskt Tennin huonekaluja, kankaita ja muita sisustustuotteita. Tämän lisäksi Svenskt Tenn on kesän aikana teemana kahdessa eri näyttelyssä: Hanasaaren kulttuurikeskuksessa voi tutustua yrityksen nykymuotoiluun, sen historiaa taas on esillä Didrichsenin taidemuseossa.  kts. lisätietoa alla. Kuvat Miltton. 

 

 

 

Lainattu pressitiedotteesta:

– Svenskt Tennin perustaja Estrid Ericson ja pääsuunnittelija Josef Frank loivat yhdessä sisustussuunnittelufilosofian, joka on edelleen ajankohtainen. Haluamme tuoda Svenskt Tennin Suomeen kokonaisuutena pikemminkin kuin yksittäisinä esineinä tai kuoseina. Siksi molemmat näyttelyt ovat vähintään yhtä tärkeitä kuin pop-up-myymälä. Ne auttavat suomalaisia näkemään tuotteemme laajemmassa kontekstissa, kertoo Svenskt Tennin markkinointijohtaja Thommy Bindefeld.

Stockmann on Euroopan suurimpia tavarataloja ja se on ollut Helsingin ydinkeskustan maamerkki jo 30-luvulta lähtien.

– Olemme erittäin ylpeitä saadessamme olla ainoa paikka Suomessa, jossa on tarjolla inspiraatiota ja laadukkaita sisustustuotteita Svenskt Tenniltä. Ne ovat fantastinen lisä nykyiseen design-tarjontaamme, Stockmannin yhteistyökumppaneiden markkinoinnista vastaava Tuuli Kalliosalo sanoo.

Didrichsenin taidemuseo ja Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus ottivat Svenskt Tenniin yhteyttä jo keväällä 2016 ja ehdottivat yhteistyötä. Sen tuloksena molemmissa avataan kesäksi Svenskt Tenn -aiheiset näyttelyt. Hanasaaressa on esillä suuri osa nykysuunnittelijoista, joiden kanssa Svenskt Tenn on tehnyt yhteistyötä. Didrichsenin taidemuseon näyttely pureutuu Svenskt Tennin muotoilun kehitykseen ja historiaan sekä esittelee Estrid Ericsonin ja Josef Frankin luovuuden sävyjä. Villa Didrichsenin olohuoneessa kävijä voi kokea astuvansa sisään Estrid Ericsonin rakastettuun Tolvekarna-kesähuvilaan lähellä Tukholmaa. 

Kulttuurin vastapainoksi kesäksi avataan pop-up-myymälä samalla konseptilla, joka todettiin toimivaksi Josef Frank -näyttelyssä Wienin MAK:ssa 2016–2017. Vuoden 2017 Tukholman Design Weekin aikana aloitettiin myös onnistunut yhteistyö Svenskt Tennille kaksi valaisinta suunnitelleen suomalaisen Harri Koskisen kanssa.

– Meillä käy paljon suomalaisia asiakkaita sekä verkkokaupassa että myymälässä Tukholmassa, ja on hienoa, että voimme tarjota heille Svenskt Tennin tuotteita ensimmäistä kertaa Suomessa. Ruotsilla ja Suomella on paljon yhteistä, kuten yhteneväinen designperintö ja rakkaus värikkäisiin printteihin ja ajattomaan muotoiluun, joka kestää sukupolvelta toiselle, toteaa Thommy Bindefeld. 

Vinkki! Vietä kulttuurintäyteinen kesäpäivä Svenskt Tennin seurassa: aloita päivä Stockmannilla, suuntaa Didrichsenin taidemuseoon ja nauti lopuksi herkullinen lounas tai päivällinen Hanasaaren merellisissä maisemissa.


 

Svenskt Tenn Stockmannilla

4.5.–28.9.2018

Svenskt Tenn @ Stockmann -pop-up-myymälä

Stockmann-tavaratalo, Aleksanterinkatu 52, 4. kerros 

Ma–pe 9–21

La 9–19

Su 12–18

Svenskt Tenn valtaa osan Stockmannin neljännestä kerroksesta värikkäällä ja runsaalla pop-up-myymälällä. Osastolla voi tutustua brändin suosittuihin tekstiileihin, sisustusesineisiin ja huonekaluihin – ja ostaa niitä omaan kotiin. Lisäksi pop-up-myymälästä voi hakea inspiraatiota kesän kattauksiin. 

Svenskt Tenn Didrichsenin taidemuseossa

25.5.–9.9.2018

Estrid Ericson & Josef Frank

Muotoilun uudistajat | Förnyare av design | Rethinking Design

Didrichsenin taidemuseo 

Kuusilahdenkuja 1, 00340 Helsinki 

www.didrichsenmuseum.fi 

Ti–su 11–18

Didrichsenin näyttely piirtää historiallisen kuvan Svenskt Tennin perustajasta Estrid Ericsonista sekä itävaltalaisesta arkkitehdistä ja muotoilijasta, Josef Frankista. Yrityksen kehitystä esitellään sisustusten, kattausten, mallien ja arkistomateriaalin kautta.

Villa Didrichsenin olohuoneessa kävijä voi kokea astuvansa sisään Estrid Ericsonin rakastettuun Tolvekarna-kesähuvilaan lähellä Tukholmaa. Lisäksi näyttely esittelee Josef Frankin taiteilijanuraa: huonekaluja, arkkitehtuuriluonnoksia, tekstiilejä sekä vasta äskettäin Ruotsissakin ensi kertaa esiteltyjä akvarellimaalauksia. 

Svenskt Tenn Hanasaaren kulttuurikeskuksessa             
25.5.–26.8.2018

Design from Sweden 

Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo

www.hanaholmen.fi 

Joka päivä 10–20

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus esittelee galleriassaan Svenskt Tennin sisustusfilosofiaa taidenäyttelyn muodossa. Hanasaaren gallerian Design from Sweden -näyttelyssä nähdään töitä ruotsalaisen muotoilun nykypäivän ja historian merkittäviltä nimiltä. Mukana ovat Svenskt Tennin perustajien Estrid Ericsonin ja Josef Frankin lisäksi mm. Carina Seth Andersson, Harri Koskinen ja Jacob Solgren. Näyttelyssä tutustutaan lisäksi Modernt Svenskt Tenn -projektin suunnittelijoihin Sissi Westerbergiin, Eva Hildiin, Ingegärd Råmaniin, Annika Jarringiin ja Anna von Scheweniin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram