Kirjoitukset avainsanalla interiorjournalist

MY WORK: JOHANNAN PERHEEN JOULUKOTI SIPOOSSA

Sisustustoimittajana pääsen ihaniin suomalaisiin koteihin tekemään juttuja! Tämä koti on Johannan perheen itse suunnittelema ja me KivilahtiKeltanen pääsimme sinne tekemään juttua joulusta. Juttu on ilmestynyt Kaikkien Aikojen Joulu-lehdessä. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Ja hurmaavin yksityiskohta lienee se, että perheen joulutraditioihin kuuluu se että aatonaattona pedataan sänky kuusen alle, jotta jouluaattona herätään kuusen tuoksuun ja joulupukin odotukseen. 

 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

MY WORK: FRANSISCAN IHANA JOULUKOTI KOTIJA KEITTIÖ-LEHDESSÄ

Sisustustoimittajana pääsen mahtaviin koteihin käymään ja juttua tekemään yhdessä valokuvaaja Krista Keltasen kanssa. Kuvien koti on jouluiseen ilmeeseen puettu nuorenparin koti Raaseporin seudulla. Fransisca on sisustussuunnittelija ja työskentelee Franco Interiorissa Tammisaaressa. Kodin tunnelma hurmaa ja joulun voi melkein haistaa ja maistaa kuvien kautta. Juttu on julkaistu Koti ja Keittiö-lehdessä no 12/2016. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mrs Jones tarjoaa sunnuntain herkkuna huikean kauniin kotielämyksen: Katjan perheen koti Ullanlinnassa. Juttu kodista on julkaistu nyt kaupoissa olevassa Glorian Koti-lehdessä. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Rohkeita valintoja, toteutuneita haaveita, niistä on tämä koti tehty. Ottaisin omaan kotiin heti tuon lastenhuoneen huikean tapetin ( ja sitä lamppuakin olen vuosia jo himoinnut) mutta myös marokkolaatat, betonitasot, valtaisa keittiö, erkkeri, kiinteät kirjahyllyt...ja moni muu saa sydämeni sykähtämään. Ihana, ihana, ihana.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

  Mrs Jonesilta toivottiin postausta sisustuskirjoista, joita itse rakastan. Olen kirjahullu ja jotkut näistä suosikeista on ehkä jo nähty aiemmin mutta tässä viiden kärki. Nyt ekana By Malene Birger Move and Work, kahvipöytäkirjojen aatelia. Isokokoinen, painava, kaunis. Itse kokoan kirjapinoja pöydille ja tasoille, jotta niitä tulisi selailtua useammin. Kirjan sivut ja kuvat ovat suurikokoisia ja näyttäviä, siitä plussaa. Paperikin on laadukas, seikka josta itse tykkään, vaikka sillä ei sisällön kanssa merkitystä olekaan. Tässä kirjassa esitellään runsain miljöökuvin ja lähiksin Malene Birgerin koteja ympäri maailmaa:Mallorcalta  Palma ja SÁrracó, Lontoo ja Kööpenhamina. Loputonta inspiraatiota näitä sivuja käännellessä...kustantaja teNeues. Omani ostin tilaamalla Adlibriksesta. Ihan ehdottomasti suosittelen. Neljä muuta suosikkia tulossa...

 

Kommentit (2)

annuska83

Liittyy ehkä enemmä´n tuleviin osiin, mutta petyin tuohon Kinfolkiin jonkin verran. Kuvat zoomattuja johonkin olemattomiin asetelmiin ja kukkapuskiin kun enemmän olisin kaivannut laajempaa kuvakulmaa ja rakennusten arkkitehtuuria ulkoapäin ja yleisestikin.

Minna / Kotona ja kaukomailla

Ostin tuon hypetetyn Kinfolkin kirjan mutta en ole vielä saanut sitä avattua, odottelen kai jotain hyvää hetkeä ja inspiraatiota...:D Malene Birgerin kirja houkuttaisi todella paljon, sillä olen nähnyt siitä kuvia muuallakin, mutta kun hinta! 70-100e on valitettavan paljon kirjalta. :S ehkä joku päivä...

http://www.kotonajakaukomailla.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat