Kirjoitukset avainsanalla Mrs Jones arvonta

 

 

Mrs Jonesin ja Balmuirin ihana Avignon-huiviarvonta on nyt päättynyt ja voittaja on: NJ kommentilla: Huivit ovat jo pitkään olleet suosikkejani ja eivät ole pettäneet käytössä. Uudet haaveilemani suosikit ovat Verbier ja Chamonix ( suosikkikohteeni alpeilla muten) tyynynpäälliset. Ne näyttävät niin pehmeiltä ja houkuttelevilta ja lisäksi niissä on kauniit värit."

Onnea, nyt kävi niin että saat valita haluamasi sävyisen Avignon-huivin Balmuirin mallistosta! Laitan sinulle meiliä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, teitä oli aivan huikean paljon. Kivaa tiistaita sulle<3

 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Mrs Jonesilla on ilo aloittaa uusi arvonta!  Tällä kertaa iloitaan siitä, että Mrs Jonesin blogi muutti Glorian kotiin.  Kommentoimalla tämän postauksen perään voit voittaa vuoden tilauksen Glorian Koti-lehteä! Iloa siis koko vuodeksi.  Arvon yhden voittajan. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 9.11. 2015 klo 23.59. Iloa arvontaan! 

Kommentit (152)

mirkku

Sinun blogillesi oiva paikka tuo Glorian koti. Upea blogi upeassa lehdessä. Mukana arvonnassa

Sikke

Sinulla on mielenkiintoinen ja ammattimaisesti toteutettu blogi jota on ilo seurata. Olen glorian kodin lukija ja osallistun mielelläni arvontaan.

Maarit

Ehdottomasti mukana arvonnassa ja kiitos hyvästä blogista, joka tuon tuosta inspiroi katsomaan omaakin kotia 'uusin silmin' :)

Kristallisokeri

Kiva, kaunis blogi! Myymälääsi pitäisi päästä käymään. Pidän jutuista, missä kaunista on saatu aikaan pienellä rahalla ja tuunaten. 

Irina

Moi! Suomen kieli ei ole minun äidin kieli, sen takia minulla on paljon virheitta, kun kirjoitan. Ja pyydän anteeksi tästä. Mutta katson ja luen tämä blogi joka päivä ja aina odotan jotain kiva. Tykkän blogin kovasti arkkin estetikkasta ja elegannista. Ja sanon suoran, että haluaisin saada Glorian koti lehti, koska tykkan kaiiki kaunista.

Jonna

Toivottavasti onni suosii. Glorian Koti on kokenut hyvän, raikkaan muodonmuutoksen. Voisin taas palata sen pariin.

mai

Onpa kiva arvonta! Ja lehti!

sun blogi kyllä sopii kyseiseen lehteen jotenkin äärimmäisen hyvin :)

Susanna

Nykyisistä kotimaisista sisustuslehdistä ehdoton suosikkini niin visuaalisesti kuin sisällöllisestikin <3

Vierailija

Kiva lehti, joka on kehittynyt parempaan suuntaan. Olisi kiva odotelle jokaista nroa suoraan kotiin.

mantu

Ulkomailla oleilun jälkeen koti Suomi ja suomalaisuus nousee taas huippuunsa. Odotan sisustuslehtien selaamista kotisohvalla ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Onnea Laura, olet voittanut Mrs Jonesin blogin arvonnassa ihanan Balmuir Helsinki-kasmirhuivin! 

Laura kommentoi näin: "Toi huivi kruunaisi kaikki syysasut!  Ihanaa syksyä sinnekin:)" Ja juuri näin ihanasti nyt kävi, Lauran syksyn asut on pelastettu. Laitoin Laura meiliä sinulle. Ja miljoonasti kiitos kaikille runsaasta osanotosta, ihan mahtavasti kommentteja.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram