Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

INSPIRAATIO kotimaisen Blaun mahtavat kaapistot, keittiöt ja muut kalusteet ovat vieneet sydämeni. Haaveenani olisi uusia makuuhuoneen kaapistojen ovet  poutapilvisillä kaapinovilla, joiden kuvan löydät Blaun sivuilta. Katsotaan saanko aikaiseksi. Iloa näistä kuvista nyt ainakin saan. Nämä set up kuvat on stailannut taitava Peeta Peltola ja kuvat on ottanut Mikael Pettersson. Kuvat Blau. 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

TINE K HOME AW18/19

Olen aina ollut ihastunut Tine K Homen mallistoihin ja odottanut innolla uusia katalogeja. Nyt bongasin Tinen facebookista muutamia uusia kuvia tulevasta mallistosta. Ihanat pikkupöydät! Ja mikä hurmaava puuterinen sävymaailma. 

Styling Pernille Vest ja kuvat Mikkel Adsbol. Suomessa Tineä edustaa Nougat. 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kuuman kesän keskellä sain meiliini Svaneforsin uuden syksyn katalogin AW18/19 ja ihastuin näihin kuviin. Samettia, tummia tunnelmia, blingiä ja kivasti syksyn tunnelmaa. 

Kuvat Svanefors.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Sain Jenkeistä infon Lewis Home lastenhuoneen tekstiileistä. Lewis Baby on laajentanut mallistoaan lasten lakanoihin ja pyjamiin ja mun mielestä kuvat oli niin kivat että päätin jakaa.  Ja hei, lapsille tuplapussilakana.  Materiaalina on 100% sertifioitu Organic Cotton.  Kurkkaa lisää Lewis Home, klik. 

Lainasin tiedotteesta pätkän: The Lewis designers, Liz & Lizzy wanted to offer a larger selection of design-minded and thoughtful choices for both babies and children. “Our new pajamas collection is a great bridge between our nursery customer and our twin bedding customer, aligning naturally with bedding and the bedtime routine that comes with having young children who enjoy a bit of fun.”

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat