Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

 

MY WORK: EIJAN PERHEEN HURMAAVA JOULUKOTI PIETARSAARESSA

 

Työssäni sisustustoimittajana pääsen kylään hurmaaviin koteihin ympäri Suomen. Eijan perhe asuu Pietarsaaressa, ihanalla vanhojen talojen alueella. Tunnelma on kuin hyppäisi sata vuotta ajassa taaksepäin. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Juttu on julkaistu Kaikkien Aikojen Joulu 2015-lehdessä. 

 

 

Kommentit (0)

 

 

Mrs Jones rakastaa laattoja ja marokkolaista tunnelmaa. Upeat käsintehdyt La Parra laatat ihastuttavat. Itselläni on monenlaisia suunnitelmia, ensin kokeilin laattoja sohvapöydän pintaan. Pöydän rungon olen suunnitellut itse ja sen päälle oli alun perin tarkoitus valaa betonilevy mutta nyttemmin olen haaveillut myös marmorista. Laatat näyttävät niin kivoilta että ehkä ne saavatkin jäädä. Osan pakkasin veneeseen ja ne ovat jo matkalla saareen ja alkuperäisen suunnitelman mukaisesti kasvihuoneen lattiaksi. Katsotaan nyt miltä näyttää kun olen paikan päällä. Itse näin laatat Hangossa Villa Himassa, josta niitä saa ostaa myös kappaleittain vaikka alusiksi keittiöön. Näitä ihanuuksia voit kurkata La Parran sivuilla,  Jatkoa seuraa kunhan pääsen saareen testailemaan. Kivaa viikonloppua sinulle! 

 

 

Kommentit (1)

Vierailija

Viinikan Tähdeltä voi tilata myös yksittäisiä näytelaattoja jos haluaa pelkästään pannunalusia tms. Meillä on Suomen suurin valikoima huippulaatuista käsintehtyä sementtilaattaa.

 

 

Mrs Jones rakastaa kesää ja talvea, mutta kyllä mä tykkään syksystäkin. Se viileys, tummuus ja tuulet. On aika laittaa taljat tuoleille, sytyttää tuoksukynttilät ja siemailla chailattea kietoutuneena filttiin.  Louise Roen syksyn sävyt sopivat teemaan mitä parhaiten. Tummaa vihreää, sinistä, harmaata, ihanaa. Kuvat Louise Roe, klik. 

 

 

 

Kommentit (0)

 

Mrs Jones rakastaa valoisia aamuja, niitä ensimmäisiä, jolloin talven jälkeen huomaat että oho, kevät tulee. Kuppi kahvia, mitäpä sitä muuta toivoisi. Puhtaat lakanat, koiran kanssa lenkille. Lapset kotona. Onni on aika pienissä asioissa. 

 

 

 

Lakanat Balmuir. Kahvikuppi ikivanha ostos Tukholmasta DKNY-myymälästä, joskus 90-luvun alussa.

Kommentit (0)