Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

 

Oletko jo kuullut TABLEBEDistä? Tämä hauska ja tilaa säästävä innovaatio siis yhdistää vuoteen ja pöydän.  Mun mielestä ihan mahtava ratkaisu.  Harvoin näitä kahta kun samaan aikaan tarvitsee.   Varsinkin lisävuoteen tästä saisi ihan mahtavasti naamioitua ruokatilaan.  Lue lisää alta. 


 

Lainasin tarinaa Tablebedin tiedotteesta:

Tarina sai alkunsa siitä, kun Kemiönsaarelta kotoisin oleva Dine Renfors mietti, miten voisi käyttää kaksionsa neliöitä tehokkaammin.
- Vähensin kodistamme ylimääräisiä tavaroita ja huonekaluja. Pohdin, että kaksi eniten tilaa vievää huonekalua, sänky ja ruokapöytä, eivät ole koskaan samaan aikaan käytössä ja mietin, voisiko ne yhdistää samaan huonekaluun. Tästä syntyi idea tilaa säästävästä pöytävuoteesta.
Renforsin Kemiönsaaren lapsuuden kodin navetan vintillä alkoi innokas ideointi ja nikkarointi, kun hän kehitteli isänsä kanssa useita prototyyppejä etsiäkseen siihen ratkaisua. Perusperiaatteet alkoivat olla selvät ja mukaan toimintaan tuli Renforsin lapsuudenystävä Johan Backas. Tuotetta viimeistelemään palkattiin muotoilutoimisto ED Design Oy ja lopulta uusi huonekaluinnovaatio valmistui myyntikuntoon. Ratkaisu pöydän ja parivuoteen yhdistämisestä on uusi ja yrityksellä on patentti vireillä useaan tekniseen oivallukseen liittyen. Renfors ja Backas etsivät seuraavasi kumppania tuotteen lanseeraukseen ja saivat mukaan sijoitusyhtiö Leap Investors Oy:n, joka tuli myös auttamaan tuotteen brändäyksessä sekä myynnin organisoinnissa. Innovaatio sai nimekseen Tablebed, koska tarkoituksena on tehdä siitä kansainvälinen menestystarina. 

Lisätietoa Tablebedistä: www.tablebed.com

Photos Tablebed

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin eilen Roots Livingin pressitilaisuudessa firman Lauttasaaren toimistolla. Kuulin samalla Susanna Venton  mielenkiintoisia pohdintoja kestävästä kuluttamisesta arjessa.  

Roots Livingin mallistoon kuuluu mattoja, todella upeita. Materiaaleina hamppu, villa, pellava tai puuvilla. Matot saavat inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Lisää matoista toisella kertaa, nyt jaan muutamia kuvia päiväpeitteistä jotka veivät sydämeni.  Mallistoon kuuluu kaksi mallia, toinen pellavaa ja toinen silkkiä. Kummatkin on käsinommeltu ja tikattu. Käsityö työllistää yksinhuoltaja-äitejä Intiassa ja mahdollistaa heille työskentelyn kotona. Intialainen käsityötaito ja suomalainen design kohtavat tässä tuotteessa mitä parhaiten.  Kuvat Roots Living.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

BY LASSEN SS19

Kevään uutuuksia tanskalaisen By Lassenin tapaan.  Uudenlaisia ruukkuja, maljakoita ja kivaa kalustepuolellakin. Huikean hieno Tired Man lepotuoli on nyt mallistossa valkoisella lampaantaljalla verhoiltuna.  Blogiani seuraavat tietävätkin että olen todella ihastunut brändin tuotteisiin ja keräilen niitä pikkuhiljaa. 

Kuvat By Lassen. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KEVÄÄN 2019 VÄREJÄ on uutisoitu jo pitkin syksyä arvuutellen mikä väreistä nousee hitiksi ja mikä vielä kaipaa aikaa saadakseen paikkansa sydämessä.  Itse uskon valkoisen ja kitin kymmenien sävyjen, harmaiden, ruskean hentojen ja ihan suklaaruskeidenkin lämpimien sävyjen nousuun. Sininen tuntuu hyvälle, roosan sävyt ja oranssi myös pieninä detaljeina.

Mutta keltainen, mistä se tuli? Muodinko puolelta? Mulla on aivan kuumottava tarve saada makuuhuoneen samettityynyjen kasaa värittämään vielä muutama leijonankeltainen samettityyny. Ihanat keltaiset kuvat Bungalow. Photos Bungalow. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat