Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

 

HAKOLAN UUTUUDET, tässä ne tulevat: Joanna Laajiston suunnittelema Bobo-nojatuoli ja -sohva.  Samuli Helavuon Mama ja Hanna Anosen Cocktail-valaisin.  Niin ihanat ja hyväntuuliset. Photos Hakola. 

 

Hakolan tiedotteesta: 

Bobo - Joanna Laajisto

Bobo on muotokieleltään pehmeä, eikä sen mukavuudesta ole tingitty. Selkänojan kaarevat muodot myötäilevät ihmisen kehoa ja kutsuvat vetäytymään sen nurkkaan.

Bobo-sohvassa sekä -nojatuolissa on sympaattiset jalkojen säärystimet, jotka saa halutessaan myös pois.

Mama - Samuli Helavuo

Mama-tuolissa yhdistyy äärimmäisen vaativa jurvalainen puusepäntyö ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat.

Kaarevien muotojen aikaansaamiseksi vaaditaan jopa viisi erilaista taivutetta. Tuoli valmistetaan vain kovimmista puulajeista, eli saarnesta ja tammesta. 

Cocktail - Hanna Anonen

Cocktail on Hakolan ensimmäinen valaisin ja siksi mielenkiintoinen uusi aluevaltaus.

Cocktail-valaisin muuttaa sisustuksen kuin sisustuksen leikkisäksi ja kiinnostavaksi, ja tuo tilaan tiettyä wow-efektiä. Valaisimen valmistaminen vaatii todella paljon käsityötä, sillä jokainen 118 tikusta maalataan käsin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

INSPIROIVA KOTI sunnuntain iloksi. Kurkin muutamia koteja taas naapurimaan kiinteistövälitysfirmojen sivuilta.  Tämä ihana ja inspiroiva koti löytyi Entrence Mäklerin sivuilta kilk, kurkkaa lisäkuvia täältä.  Keittiö on huikean hieno, juuri jotain tuollaista itse laittaisin jos keittiötä olisin suunnittelemassa.  Vinttiasunnon kulmat ja avaruus  hurmasivat ainakin minut. Photos Entrence Mäkleri

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

GUBI GRAVITY FLOOR LAMP XL 

 

Syksyn ihania sisustusuutuuksia alkaa tippua meiliin ja poimin tämän suosikkini iloksenne. Gubin uusi Gravity XL floor lamp on Space Copenhagenin suunnittelema uutuus Gubille.  Photos Gubi.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

VIPP CHIMNEY HOUSE

 

Tanskalainen Vipp avaa kolmannen hotellikäyttöön suunnitellun tilansa Tanskassa. Tämä Kööpenhaminan maamerkiksi kutsuttu Chimney House on juuri avattu.  Tuttuun tapaan keittiö ja kylpyhuone ovat Vippin omaa mallistoa, kuten aiemmissakin kohteissa Vipp Shelterissä ja Vipp Loftissa.  Saattaa olla että pääsemme kollegoiden kanssa piipahtamaan täällä paikan päällä syyskuun Sisustustoimittajat Ry työmatkalla Kööpenhaminaan. Olispa hienoa.  Vippin sivuilta voit kurkkia myös muita kohteita. 

Photos VIPP

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat