Kirjoitukset avainsanalla bo bedre

Mrs Jones valitsi tämän tammikuun inspiroivimmaksi kodiksi, vaikka kuukausi on hädin tuskin puolivälissä. Tämä nyt vaan ON upea. Koti on Ruotsissa ja siellä asuu sisustusliike Lily&Oscarin omistaja Josephine Ekström. Jutun on kirjoittanut Mathilde Rude ja kuvat ottanut Birgitta Drejer. Juttu on julkaistu tanskalaisessa Bo Bodre-lehdessä, klik, josta voit kurkata lisää kuvia ja tekstinkin.

Kommentit (3)

Mirabelle

Hilpeät harmaatahan tuo on, ja ulkonakin on aivan vitivalkoista. Tuli vähän jauhoinen ja kalkittu olo.

Ria Hafren

Hyvä Mrs Jones!

Sinä Rakastat MUSTAA! -  Muistaakseni sinulla on jopa Musta Keittiö...??

Haluaisin YMMÄRTÄÄ - Miksi - Rakastat MUSTAA??? - Ja moni muukin sinun lisäksi rakastaa Mustaa nykyään :0(.

Selitykseksi ei riitä: Se on eleganttia. Se on tyylikästä. Se on modernia. - Monien tutkimuksien mukaan Värit kertovat ihmisen mielen/sieluntilasta. Ja ne myös vaikuttavat siihen. - Musta on surun ja masennuksen väri!

Tyttäreni käytti ennen enimmäkseen mustaa ja harmaata. Tyttären syntymän jälkeen hänen vaatteensa ovat yhä enemmän iloista violettia, pinkkiä, turkoosia...

MIKSI Sinä Rakastat MUSTAA??? -  Entä muut mustaa rakastavat?

Haluan-ymmärtää-terveisin.  Ria

Lukija

"Entä muut mustaa rakastavat?" Itse tykkään mustasta, koska se tuo kontrastia ja ryhtiä sisustukseen, ja on se tyylikäskin. ;) Ei mielestäni yhtään synkkä ja masentava väri - etenkin silloin kun materiaalit ovat miellyttäviä ja valaistus hyvä ja asianmukainen. Mustan rinnalle tosin tarvitaan muitakin värejä, mutta joskus jopa ihan pelkkä musta näyttää hyvältä. Vaaleat ja harmaat sävyt raikastavat mustaa, ja puun sävyjen lämpö korostuu mustan värin rinnalla. Musta on ajaton väri. Niinkuin esimerkiksi valkoinen ja harmaa. Itse pidän kyllä myös muistakin väreistä, mutta kotini on lastenhuoneita lukuunottamatta harmailla, mustilla sekä luonnon sävyillä sävytetty... Tykkään kyllä katsella myös värikkäitä koteja ja sisustuskuvia, mutta oma silmäni lepää näissä sävyissä ja mielestäni oma ympäristö sopivaa pitää itselleen mieleisenä... :) Voihan mieleni muuttua, ja annan luvan sillekin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat