TÄNÄ KESÄNÄ, HANGOSSA

Sain mahdollisuuden viettää viikon aikaa Hangossa ja asunnoksi järjestyi vuokralle tämä ihana villa, jonka remontti oli juuri valmistunut. Saimme kunnian olla Villa Albeonin ensimmäiset vuokralaiset. Muutama kuva instaan ja puf, sain  kauheasti kysymyksiä tästä ihanasta talosta. Valkoinen, heleä tunnelma tuntuu ihastuttaneen muitakin kuin minut.  Villan alakerrassa oli eteisen, keittiö, kylpyhuone, olohuone, ruokasali ja kaksi makuuhuonetta. 

 

 

P.S. Olen kaikille halukkaille antanut yhteystiedon omistajalle, mutta varoittelen, että tämä kesä on jo täyteen varattu aina elokuun puoliväliin ainakin. Haluan silti jakaa muutaman tunnelman tästä hurmaavasta talosta iloksenne.  Ensi kesäksi villan yläkertaan on valmistumassa toinen samankokoinen asunto.

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla