Kotimaisen Uhanan uusi Home Wonder mallisto vie satumaisiin tunnelmiin ja ainakin itse ihastuin tähän heti! Voisin kuvitella sujahtavani noiden lakanoiden väliin vaikka heti jouluna. 

Lainasin Sugarin pressitiedotteesta lisätietoa: 

Home Wonder -mallisto tuo hemmottelu- keitaan arjen keskelle ja rakentaa aikaa levolle ja nautiskelulle iltojen pimentyessä. Suomen metsistä inspiraationsa saanut Wonder-kuosi tuo kotiin luonnon tunnelmaa ja kasvien vihreä väri rauhoittaa ja luo harmoniaa. Mallistoon kuuluvat Wonder- kuosiset pussilakanasetti, koristetyyny sekä ihanan ylelliset silkkivaatteet, jotka sopivat käytettäväksi niin kotona kuin sen ulkopuolellakin. Home Wonder -malliston vaatteiden materiaali on 100% silkkiä, pussilakanasetti puuvillasatiinia ja sisustustyyny puuvilla- canvasta. Silkkiset vaatteet on valmistettu Virossa, pussilakanasetit Portugalissa ja sisustustyynyt sisätyynyä myöten Suomessa.

Photos Uhana

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla