Kirjoitukset avainsanalla Milan Design Week

TARKETT X NOTE STUDIO // MILAN DESIGN WEEK

 

Milanon Design Weekin aikana Tarkett ja Note Studio Formations-installaatio hurmasi Ciccolo Filogilo Milanesen koululuokissa. IQ Surface-malliston esittely yllätti innovatiivisuudellaan. Note Studion luova panos teki teollisesta materiaalista uudenlaisen ilmiön, oli hauska nähdä aivan uudenlaista materiaalin käyttöä.  Vierailimme paikalla Sisustustoimittajat kanssa. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

10 CORSO COMO // MILAN DESIGN WEEK

Ihan ehdoton Milanon kävijän kohde: designia, muotia ja luksusmerkkejä myyvä 10 Corso Como-liike.  Kaksikerroksinen liike on silmiähivelevän houkutteleva, kuin karkkikauppa. Muotia, sisustusta, koruja, laukkuja, kirjoja ja vaihtuvia taidenäyttelyitä. Myymälän sisäpihalla on vehreä kahvila ja lounaspaikka. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

BOFFI, VIA SOLFERINO // MILAN DESIGN WEEK 2019

 

Ihanin messuilla näkemäni kokonaisuus oli Boffin myymälä via Solferonilla. Kahteen kerrokseen sisustetut kodinomaiset tilat antoivat mielestäni parhaan kuvan tulevasta  sisustuksen maailmasta.  Paljon valkoista, paljon puuta, tummaa tai hyvin vaaleita sävyjä kalusteissa. Tummat puulattiat palaavat, valkoiset seinäpinnat palaavat, puun käyttö kaapistoissa, näihin uskon. Kivipinnat ovat vahvasti mukana, samoin peilit ja metallit: kromi ja messinki vahvimpina.  Sävyissä valkoista, harmaata, mustaa, ruskeaa. Boffin stailaus on huippuluokkaa. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

GUCCI DECOR // MILAN DESIGN WEEK 2019 

Yksi Milanon messujen ja Design Weekin mieleenpainuvimmista tapahtumista  oli muotitalo Guccin ensimmäinen sisustusliike Gucci Decor, joka on pop up liikkeen tapaan avoinna huhtikuusta kesäkuun loppuun. Ihan mieletön tila kahdessa kerroksessa, olisin voinut kiertää myymälää tuntikausia. Rakastan tätä kauppaa, joka on täynnä kaikkea muuta kuin minimalismia.  Guccin tapettivalikoima on monikertaistunut ja niitä muuten voi tilata myös netistä. Suosittelen jokaiselle Milanoon menijälle käyntiä tässä rönsyilevässä kokemuksessa.  Ainakin messujen aikaan myymälässä tarjoiltiin kuohuvaa ja siemailimme kollegojen kanssa lasilliset perhossomisteisissä nojatuoleissa istuen. Hetken aikaa elin kuin sadussa, pop up myymälä on Gucci-fanin taivas. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram