Tajusinpa tässä, että emme ole esitelleet talon pohjapiirustusta ollenkaan! Tässäpä siis se:

Ensimmäiseen kerrokseen on kaksi sisäänkäyntiä. Yksi lasikuistin kautta ja toinen oikealla olevien rappusten. Meidän tavoitteenamme on nyt remontoida ensimmäinen kerros asuinkuntoon ja muuttaa siihen asumaan. Toivottavasti piakkoin! Ja vähitellen sitten kunnostaa toista kerrosta ja kellaria. Eka kerros on kooltaan noin 73 neliötä.

Tokassa kerroksessa on neliöitä vajaa 70. Kahta huonetta on aikoinaan vuokrattu eteenpäin ja siksi niissä on vesipisteet ja vanhat puuhellat. Kerrosta reunustaa pitkulan malliset komerot, joissa on ihan kivasti säilytystilaa. Kiinteää kaappitilaa kun talossa ei ole ollenkaan.

Kellarissa sijaitsee saunan ja pesuhuoneen lisäksi suutarin verstas varastoineen. Verstasta ja varastoa ei varmaankaan tarvitse ensikädessä ihmeemmin kunnostaa, mutta pesuhuone ja sauna tulevat vaatimaan isomman remontin. 

Kunnostettavaa lääniä siis riittää! Ja kun kaikki ei rajoitu edes sisätilioihin, vaan ulkolaudoitus ja katto pitäisi jossain vaiheessa uusia ja piha kunnostaa ja....Mutta kyllä se tästä!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla