Syreenien kukinta-aika on alkukesän ehdoton lemppari ajanjaksoni. Meidän naapurustossa tuoksu on välillä huumaava, kun joka pihalla kukkii. Tämä kaikkien aikojen toukokuu on ollut mahtava, mutta samalla tuntuu jo vähän tuhlailulle. Kun kaikki kukkii samaan aikaan, ei kesäkuulle jää enää mitään.

Alkukesä on meidän pihan "kukkaloiston" aikaa, sillä pihasuunnitteluni on edennyt tasan kevään ja kesän ensimmäisiin kukkasiin. Narsissien ja tulppaanien jälkeen ei meidän pihassa juuri mikään enää loppukesänä kuki. Mutta tänä vuonna tulppaanisato on ollut kiitettävä ja ne ovat kukkineet paikoin tosi hienosti!

Nyt kun vielä samaan kukintaslottiin tulppaanien kanssa osuivat omenapuut ja syreenit, niin se oli sit meidän pihan osalta siinä. Ehkä sieltä muutama yksittäinen viime vuonna istutettu alliumi tai lilja vielä nousee kesä-heinäkuuta koristamaan.

Mutta hienoa on ollut! Sitä ei voi kieltää. Tämän kesän pläni voisi pihan osalta olla se, että saisin jonkinlaisen istutussuunnitelman tehtyä. Edes sellaisen seuraavan stepin, jotta kukkasia riittäisi vielä vaikka keskikesälle. Se että puutarhan saa kukoistamaan koko kesän vaatii useamman vuoden työn. Pienin askelin eteenpäin! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla