Onni että aurinko paistoi tänään edes muutaman tunnin niin oli mukavampi touhuta hetki pihalla. Istutin viime syksynä maahan narsisseja ja tulppaaneja ja muutama kukka puskeekin jo pinnalle! Viime kevään saldo jäi tosi pieneksi, joten toivottavasti kukkaloisto olisi tänä keväänä edes hitusen parempi. 

Pykättiin meidän Lidlistä ostettu komposti pihan perälle. Paikka ei ehkä ole se kaikkein kätevin, sillä bioroskis täytyy kiikuttaa sisältä pihan perimmäiseen nurkkaan. Toisaalta vajan takana komposti ei ainakaan ole näköhaittana saati kenenkään tiellä, joten sinne se sai nyt mennä. 

Tasattiin kompostin pohja betonimurskeella ja kivituhkalla ja iskettiin kompostikehikko paikalleen. Täytyy toivoa, että sulava maa ei notkauta kompostia ihan vinoon. Tuo meidän malli ei ole mitenkään eristetty, joten ehkä tulevaisuudessa voisi investoida vielä sellaiseen mitä voisi käyttää ympäri vuoden. 

Bongasin aikanaan Pinterestistä hienon vessan peilin, jollaista en etsinnöistä huolimatta löytänyt mistään saavutettavissa olevasta kaupasta. Peili oli metallirunkoinen ja siinä oli kaksi taittuvaa sivuliparetta. Löydettiin tuollainen lipaston peili kierrätyskeskuksesta ja ajattelin, että se voisi toimia lähes yhtä hyvin.

Irrotin peilin saranat, pujotin peilit pois paikaltaan ja hion vanhan maalipinnan karheaksi. 

Sahattiin kiinnikkeinä toimineet tukipuut vähän lyhyemmiksi ja liitettiin sahatut palaset peilin yläosaan kiinni. Niihin voi sitten virittää kiinnityssysteemin, jolla peilin toivottavasti saa kiinni kylppärin seinään. 

Meinasin ensin maalata peilin kalustemaalilla mutta päädyttiin kuitenkin spraymaaliin. Täytyy toivoa että maali pysyy ja lopputuloksesta tulee siisti. Ainakin suihkuttelu on tosi paljon nopeampaa. Isma suihki peilit toiselta puolelta kahteen kertaan ja nyt täytyy odottaa, että maali kuivuu ja levyt voi maalata vielä toiselta puolelta. Sitten vaan saranat takaisin paikalleen ja peili seinälle! Näin ainakin teoriassa. Saa nähdä millainen lopputuloksesta tulee ja toimiiko ajatus käytännössä ollenkaan. Toivotaan!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla