Isma maalaa parhaillaan yläkerrassa kattopaneeleita, joten remppa edistyy. Vähän yhden miehen varassa remppaaminen on ollut, sillä itse yleensä nukahdan sohvalle sen jälkeen kun lapsi on saatu unille. Mutta olen sentään yrittänyt pähkäillä, millaisia tapetteja yläkerran makkareihin laitettaisiin.

Tilasin netistä muutamia Morrisin tapettinäytteitä kun niitä on työläämpi päästä livenä hipelöimään. Vasemman yläkulman tapetti on Borås tapettien Sence of silence -mallistosta ja se on ollut yksi suosikkini meidän makuuhuoneeseen jo pidemmän aikaa. Muut kuvassa olevat ovat Morrisin (myötäpäivään Marigold, Larkspur, Acanthus).

(taas myötäpäivään Marigold, Larkspur ja Meadow sweet)

Morrisin tapettia ajattelin lähinnä tyttären makuuhuoneeseen ja tilasinkin näytteitä sillä ajatuksella, että mikä sopisi hyvin yhteen sen Borås tapettien suosikkini kanssa. 

Haluaisin, että näkymä huoneesta toiseen olisi sävyiltään harmoninen ja tykästyin tapeteista eniten yllä olevaan pariin. Kuva vähän vääristää sävyjä, varsinkaan tuo Nocturne ei ole noin tasaisen tumma. Vaaleansinipohjainen Marigold-tapetti sopii mielestäni aika kivasti yhteen tuon Boråsin Nocturnen kanssa. Olin jo melkein lukottanut tämän kaksikon mutta sitten muistin, että tykkäsin muuten tästäkin:

Ja koko homma meni taas uusiksi. Tuo hevoskastanjatapetti on Borås tapettien In bloom-mallistosta. Erityisesti tykästyin tuohon sinipohjaiseen. Haluaisin meidän makkariin vähän tummemman tapetin, mutta tuo kastanjatapetti on ilmeeltään ehkä vähän raikkaampi ja näyttävämpi kuin se alkuperäinen suosikkini. Mutta kastanjat eivät käy yhtään yhteen Marigold-tapetin kanssa, joten niille pitäisi löytää uusi pari. Tuo vaaleampi versio on myös kaunis ja mietinkin, olisiko liikaa jos molemmissa makkareissa olisi tuo sama tapetti mutta eri sävyissä? Ehkä menee överiksi. Tämä tapettien metsästys on mukavaa, mutta haastavaa. Ja budjetin rajallisuus tuo siihen omat rajoitteensa. Voi olla, että lähdetään Tallinnaan tapettiostoksille parin viikon päästä, joten joku päätös pitäisi siihen mennessä tehdä. Voi olla, että päädyn kuitenkin Marigoldiin ja Nocturneen. Ehkä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla