Keittiöön tulevat tapettirullat olivat saapuneet K-rautaan, joten kävimme hakemassa ne tänään töiden jälkeen. Aiemmin jämälaarista ostamamme tapetit loppuivat kesken, joten meidän piti tilata sitä pari rullaa lisää. Nyt toivottavasti määrä riittää koko keittiön tapetointiin.  Keittiösuunnitelmat ovat edenneet siihen vaiheeseen, että rungot taitavat olla maalatut, ehkä jo ovetkin. Tuttu puuseppä tekee meille keittiön ja pitäisi vähän kysellä missä vaiheessa mennään. 

Tuossa piirustuksessa on meidän tuleva keittiö! Ovien ja koneiden mittasuhteet eivät ihan täsmää mutta idean siitä näkee. Uunikin on itseasiassa matkan varrella vaihtunut ja liesituuletin tulee kaapiston sisään upotettuna, joten tuota etureunaa ei tule näkyviin ollenkaan. Ovina tulee olemaan simppelit ja selkeälinjaiset, vanhan tyyliset peiliovet ja tuo piirustuksessa sikin sokin oleva välitilan laatoitus on valkoista 10 x 10 laattaa. Keittiö maalataan vaalean harmaaksi ja messinkiset vetimet meillä onkin jo hommattuna. 

Keittiön kaappien sävy Tikkurila Deco Grey 1959 / planete-deco.fr / eco.se1 & 2 desingsponge.com

Kun oma keittiö on vielä verstaalla voi fiilistellä muiden kuvilla. Viherkasvit, vaalea puu ja utuiset harmaan sävyt - kiinnostaa!

Kommentit (2)

Ninnu
3/2 | 

Ihana, mielenkiintoinen blogi. Löysin juuri ja olen lukenut innolla kirjoituksianne. Paljon tsemppiä teidän hienoon talo projektiin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla