Viikonlopun jäljiltä meillä on kahdessa huoneessa lattiat! Tai no patterivetojen takia pari reunaa on vielä auki mutta jokainen paikalleen nakutettu lankku lasketaan. Työmiehet uusivat vanhat ja huterat koolaukset ja löivät ruokahuoneen ja kulmahuoneen laudat paikalleen. Vanhat, paksut lankut asennettiin takaisin ruokahuoneeseen ja ne tullaan laittamaan vielä eteiseen ja lasikuistille. Muilta osin käytämmekin sitten uutta lattialautaa. 

Vanhat sahanpurut kasattiin tiiviimmin ja ulkoreunoille laitettiin ekovillaa lisäeristykseksi. 

Siinä sitä nyt on! Kokonaista kolme ja puoli riviä!

Ruokahuoneen lattiaan käytettiin pätkiä keittiön vanhaa lankkua. Alunperin oli ajatus asentaa keittiöönkin vanhat laudat, mutta koska lattia oli tiskipöydän alta niin huonossa kunnossa niin tulimme siihen tulokseen, että laitamme keittiön lattian kuitenkin uusiksi. 

Ehdimme juuri ennen lauantai-illan sateita vuorata uudet hirsikerrokset tervapahvilla. Nyt hirret ovat vähän paremmin sateelta suojassa ennen kuin ulkolaudoitus ehditään paikata.

Ylikukkineet tulilatvat ne siinä testaavat ovenpielen uutta tasannetta. Hyvin toimii! Putkimies tulee huomenna laittamaan patterivetoja paikalleen, joten seuraavassa kuvasatsissa voimme toivottavasti esitellä lisää lattialautaa! Eilen rankkasade keskeytti meidän rautakauppareissumme ja kipsilevyt jäivät ostamatta. Tänään uudestaan paremmalla onnella! 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla