Tai no, puuttuuhan tuolta kylppäristä katon lisäksi vielä lamppu, peili ja hyllykkö mutta kalusteet ovat paikallaan. Pönttö kiinnitettiin oikeaan kohtaan, putkarit asensivat toissa viikolla suihkun ja lavuaarin, ja nyt meillä on toimiva vessa!

Sain lopulta lattiankin jynssättyä siitä kuivuneesta saumausaineesta. Vähän se tumma väri levisi sinne tänne noihin seinän vaaleisiin saumoihin mutta ne saa varmaankin vielä puhdistettua. 

Näistä kuvista ei ehkä täysin hahmota kokonaisuutta mutta ollaan aika yllättyneitä siitä, kuinka tilavalta minivessa tuntuu. Suihkuttelutilaa jäi ihan riittävästi ja ainakin vielä vaikuttaa siltä, että vessa ei ole niin täyteen ahdettu mitä pelättiin. Vähän kyllä mietin sitä, mihin pyyhkeet saa ripustettua kun ei niitä ehkä tuohon ovensuuhun viitsi laittaa. Toisaalta mitään muuta paikkaa ei välttämättä ole, joten katsotaan nyt mitä keksitään.

Täysin aiheen vierestä, mutta Isma löysi yläkerran tiskipöydän alta tuollaisen 1963-1964 lukuvuoden minikalenterin. Vähän tulitikkuaskia suuremmasta vihkosesta löytyy nimipäivät, muistiinpanotilaa ja "ennustus" joka kuukaudelle. Tammikuussa meille kerrotaan mm. että rahantuloa ei voi estää ja kehotetaan varomaan nykyaikaisia kulttuuri-ilmiötä, kuten strip-tease ja elektroninen musiikki. Selvisi siitä myös, että 15.1.1964 aurinko nousi kello 9.13 ja laski 15.46. Hauska läpyskä!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Suutarin talossa on blogi Jutan ja Isman remonttiprojektista. Päiväkirja siitä, kuinka kunnostamme rappeutuneesta, kauniista 1920-luvun talosta unelmiemme kodin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla